2777
2789
ای بابا 🤦🏻‍♀️ هر سال حداقل پنج نمره رو تکراری میدادن  یا از جاهای مشخصی میوردن

میدونم آخه نمونه سوال های نهایی سال های قبل رو حل کردم ولی امسال اصلا یه چیز دیگه لود 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دینی چون ضریبش بالاست این طوری کردن فیزیک تو کنکور هم هست فکر نکنم خیلی سخت باشه

همونم ضریبش ۱۱.۱۲ هست

حالا این هیچی فارسیی😭

خیلی میترسم پارسال بد شدم امسال اومدم ترمیم خدا کنه خوب بدم

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
از نهایی های سال گذشته هم سوالی اومده بود؟  مشابه یا سوالی که تقریبا تو سبک گذشته باشه

نه 

نهایی های سال قبلو حل میکنی میبینی همشون مثل همه

ولی مال امسال کاملا متفاوت بود یکی دو مورد مشابه بود که اونم پیچونده بودش 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

از ذی ماه سخت تر بود ولی 

عجیبه باید سطحش مثل اون میبود

چون اوناییم که اون موقع دادن تاثیر داره تو کنکورشون

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
عزیزم این سوالاست میشه بگی کدوم سوالو میگی

این مال انسانیه

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
عجیبه باید سطحش مثل اون میبود چون اوناییم که اون موقع دادن تاثیر داره تو کنکورشون

بله 

باید سطحشون مشابه باشه 

حتی کنکور تیر هم باید مثل دی ماه باشه از لحاظ سختی 

نمیدونم چه فکری پیش خودشون کردن وگرنه دانش ام زایی که ترمیم و کنکور شون دی ماه بود برد کردن واقعن

بله من دیشب کامتاتونو دیدم که گفتین چند دور کتاب رو خوندین واای حالا تخصصی هارو میخان چطور بیارن

من دیشب فکر میکردم در بدترین حالت ۱۸ بشم😓

ولی فکر نمیکنم تخصصیا رو انقدر سخت بدن چون ضریبش کمتره و تو کنکور هم هست 

این ضریبش ۱۶ بود

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

منی که هیچ امیدی ندارم 

نه اینو فراموش کن بشین فیزیکو خوب بخون سعی کن بهش فکر نکنی که اونم خراب نکنی

اره خب  منم انسانیم هرچی فکر کردم دیدم چنین سوالی نداشتیم آخه..

فک کنم مال تجربیو میگه منم تجربیم ولی یادم نمیاد

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......