2777
2789
عنوان

خوش هیکل شدن😎😍

662 بازدید | 19 پست

با کدوم ورزش باشگاه میشه تو سه ماه ، ده کیلو کم کرد؟ 

درکل یه راهی بگین که تو دو سه ماه زیاد وزن کم بشه 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

دخترا به خدا به خیلیاتون توپری میاد.

خدایی زیباترین وقتی توپرین.

فریب مد رو نخورید. 

ورزش کنید ولی زجرکش نکنید خودتون رو.

ببینید با چی حال دلتون خوشه.

پشت این یکدست سازی اندام و چهره دخترا حسم اینه یه مافیای خفن جراحیای پلاستیکو سبک های تغذیه‌ایه خاص هست.

با خودتون آشتی کنید.

تن ندید به این رقابت نامنصفانه.

هرکی ژل بیشتری تزریق کنه برنده نیست

دنیا مسابقه نیست.

این احساس انزجار از بدن خودتون رو کنار بذارید.

هیچ کس زیبای مطلق نیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به منم بگین 

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

چند کیلویی و قدت چنده؟استخوان بندیت چطوره؟ 

گناهان خود را وکیلیم و برای اشتباه دیگران قاضی _!     راستش نمیگم همیشه آدم خوش شانسی بودم اما برای داشتن توبدون اغراق بودم و هنوزم هستم!تویی که شک ندارم •بودنت مثل چشمات قشنگه🫀♥️!•بودن  تو ذوق انگیزترین چیز توی زندگی منه!من با تو حتی روزمرگی هامم دوست دارم،با  تو میشه نشست و تا ساعت ها به ترک لای دیوار خندید میدونی قشنگ ترین جاش کجاست؟من با تو خودمو بیشتر دوس دارم.💜🦋خیلی بیشتر ((:

کم بخورشام نخورماهی۶کیلومیتونی.من خودم باشگاه کاری واسم نکرد

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍
دخترا به خدا به خیلیاتون توپری میاد. خدایی زیباترین وقتی توپرین. فریب مد رو نخورید.  و ...

بخاطر مد کم نمیکنم ، خوش هیکل و خوش اندام بودن بد نیست من دوست ندارم بدنم بدفرم باشه!

چند کیلویی و قدت چنده؟استخوان بندیت چطوره؟ 

۱۶۵_۷۰ 

درشتم هیکلی ام درکل هدفمم از لاغری فقط روفرم شدن بدنه ، میدونم که هیچوقت اندام من ظریف نمیشه

دخترا به خدا به خیلیاتون توپری میاد. خدایی زیباترین وقتی توپرین. فریب مد رو نخورید.  و ...

هم حرفات

هم حسی که بهمون دادی و دوست داشتم

چی میشد ادما مثل شما بودن اونوقت دنیا جای قشنگ تری بود

مرسی بابت حرفای قشنگت❤️

💜و عشق اگر با حضورهمین روزمرگی هاعشق بماند !عشق است…💜

دو چرخه خیلی توی لاغری و خوش فرم شدن بدن موثر هستش 

نکته اینکه برای لاغری احتمالا فقط به پیاده روی اتکا نکنید 

چون موجب از بین رفتن کالری روزانه  و چربی خون میشه 

اما برای حذف چربی های انباشته شده باید ورزشی اندامی انجام بدین ( ورزش مخصوص شکم ، پهلو ، ران ) 

بنا براین پیاده روی برای افرادی که خوش اندام و لاغری هستند و می‌خوان حفظش کنن گزینه خوبی هست 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics )