2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 93 پست
هزینه عمل چق شد

نمک تا ۱ماه نخور خیلی تو ورم تاثیر داره 

من ورمم خیلی زود خوابید

اناناس بخور حتما قرص آ ناهیلم واسه ورم عالیه 

اصلآ دمرو نخواب یا به یه طرف 

از این بالشتای یو شکل از پزشکیا بگیر 

سرتم نباید خیلی بالشتت پایین باشه تو گوگل بزن ببین باید حالت نشسته بخوابی تقریبا تا خون بالا نره کبود بشی 

قطره سزالین روغن کنجدم برا بعد از اینکه بخیه کشیدی گیاهییه کیپی بینیتو باز میکنه 

حتما بعد از بخیه کشیدن بینیتو شستشو بده با سرم نه درصد و یه سرنگ بدون سوزن 

جای بخیه هات آب نخوره اصلآ تا وقتی بخیه نکشیدی 

برا صورتت یه تونر بگیر با پد اصلآ به صورتت تا گچ و بخیه هست اب نزن 

اصلآ نخند بخیه ها کش میاد به خانواده هم از قبل بگو 

چیزای سفت مثل اجیل و سیب گاز بزنی و ساندویچ و لقمه بزرگ تا ۱ماه ممنوعه 

سرتم خیلی پایین نگیری موقع راع رفتن و نشستن باید زاویه سرت نود درجه باشه حتی موقع غذا خوردن باید بشقابو بیاری بالا 

ادویه فلفل و قهوه و از پله تند بالا رفتن و حرص خوردن و گریه شدید و خنده شدید و رابطه ج ن س ی تا ۱ماه ممنوعه چون فشار خونتو میبره بالا و باعث میشه خونریزی کنی 

حواست باشه استخون بینی ۳هفته تا ۳ماه طول میکشه جوش بخورهدپس هر ضربه گوشیت بخوره تو موبایلتو دستت بخوره و اینا یا یه بچه دورو برت نباشه بچه ها اینطور نواقع کنجکاون 

دیگه جونم برات بگه 

چسب زدنتو خیلی سفت نزن اون چسب قرار نیست به بینی ات شکل بده قراره به بقیه بگه تازه عمل شده حواسشونو جمع کنن 

و یکمم نگهش داره سر جاش بر نداری سفت بزنی خراب میشه خیلی هم شل نزن تعادل 

بخیه یه ذره درد داره ولی تامپون اصلا یه خس چندشه ولی باحالم هست 

گچم درد نداره قبلش باید همون روز برداشتن گچ بزی حمام بزاری خیس بخوره حسابی و آب با فشار کم بیاد رو گچ اما خودت دست نزنی بری اونجا در بیارن تا نحوه چسب زدنو یاد بگیری 

اگه سوالی داشتی بپرس 

مبارکت باشه 

به این پیجم سر بزن سوالی داشتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک ماهو خورده ای صاف خوابیدم پدرم دراومد خیلی روزایه بدی بود خیلی 

آره کاملآ میفهمم از چه شبایی حرف میزنی که صبح نمیشد 

پلی بیهوشی خیلی خوب بود داشتم با متخصص بیهوشی حرف میزدم یهو دیدم همه چی یه صدا داد اییییییییی و دیگه رفتم تو خلأ محض 

بعد با صدا گریه بغلیم تو ریکاوریبیدار شدم نمیدونم اصلا چرا داشت گریه میکرد من گیج بودم هی چشامو باز و بسته میکردم ولی جوون نداشتم میبستم بعد پرستاره اومد اسم کوچیکمو صدا زد نفهمیدم چی گفت 

به بغلیم میگفت گریه نکن بینیت خراب میشه اروم باش 

من تو کلینیک تخصصی جراحی کردم 

دکترم صبحا تو بیمارستان دولتی عمل میکرد عصرا تو کلینیک قیمتشم ۲تومن فرق داشت من با تحقیق کلینیکو انتخاب کردم و خیلی راضیم چون فوق العاده پرستارا خوب بودن دستگاها جدید عالی 

بعد تو اون کلینیک ۱۰تا جرا مطرح بودن که همزمان تو اتاقای جدا عمل میکردن و هر کدوم تیم بیهوشی خودشونو داشتن همه تو اتاق عمل تیپای خفن زده بودن خیلی باحال بود لباساشون و مهربون 

برای همین تو ریکاوری همه عملیا یه جا بودیم بعد که همراهامونو صدا کردن رفتیم تو بخش جدا شدیم تو هر اتاق ۱تا ۲نفر بودیم 

تجربه باحالی بود 

اون سوزن اول تو رگ رو دست آنژیوکت اگه اشتبا نکنمذدرد عمل بینی فقط اونه به نظرم 

ج ی ش بعد بیهوشی خیلی حال میده از بس سرم کردن تو رگات اصن حالت میاد سر جاش 

سوپ بعد عملم بعد ۲۰ساعت ناشتا بودن خیلی خوبه خوشمزه بود خیلی 

آره کاملآ میفهمم از چه شبایی حرف میزنی که صبح نمیشد  پلی بیهوشی خیلی خوب بود داشتم با متخصص بی ...

وای من ی گلو دردی  داشتم بخاطر گلو درد بره دیگع برنگرده انگار با چاقو بریده بودن هیچی نمیتونستم بخورم هیچی حتی آب انقد میسوخت ۲هفتع هم سرگیجه داشتم خودم اینجا بودم سرم ی جا دیگع بود انگار خیلی بد بود انقد سرگیجه داشتم کع نفهمیدم کجا جیش کردم اوضاعم خیلی خراب بود اصلا 

وای من ی گلو دردی  داشتم بخاطر گلو درد بره دیگع برنگرده انگار با چاقو بریده بودن هیچی نمیتونستم ...

ببین اینا چون عجله دارن توروز ۵نفر به بالا عمل دارن سریع لوله رو میدن پایین سریع عم بعد عمل میکشن بیرون براشون مهم نی 

یکمم به خاطر نوع دارو بیهوشیه کسی که بگه گلوش حساسه بهتره رو استفاده میکنن

حتمآ حتما باید قبل بیهوش شدن به متخصص بیهوشی بگین که حساسیت داری به دارو بیهوشی گلوت درد میگیره اینطوری میفهمه خودش وی میگی رعایت میکنن

اینو یکی از دوستام که کادر اتاق عمله بهم گفت 

دختر خاله بیچاره ام از اینور گلوش درد میکرد از اونورم نمیشد نفس بکشه مثل شما کلی اذیت شد با حریره بادوم با نبات کوچولو خوب کرد گلوشو 

من اصن گلو درد نداشتم فقط یکم میخارید که سرفه کردم پرستاره سریع اومد گفت سرفه ممنوعه تا ۲ساعتم نمیتونم بهت آب بدم تحمل کن اصن سرفه نکن

بعد ببین ته گلو دختر خاله ام سفیدک سفیدک شده بود خیلی دلم سوخت واسش زودتر میدونستم بهش میگفتم

ببین اینا چون عجله دارن توروز ۵نفر به بالا عمل دارن سریع لوله رو میدن پایین سریع عم بعد عمل میکشن بی ...

نمیدونی گلو دردش چقد وحشناکه منم نمیدونستم اگه میدونستم بهش میگفتم تا این همه اذیت نمیشدم آب میخوردم اشک تو چشمم جم میشد

من چقدر از این توهم ها داشتم فکر میکردم زیر عمل میمیرم😂

نه عزیزم هیچی نمیشه نترس.دکتر بیهوشی از اول تا آخر عمل بالاسرت وایمیسته.

اگه هر بیماری داری حتی یه مریضی کوچیک که فکرمیکنی خیلی ساده ست همونو هم به دکترت بگو چیزیو مخفی نکن یا اگه سابقه حساسیت به دارو داری حتما بگو

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
تغذیه بعد عمل چی لازمه

آب قلم و عصاره قلم بگیر 

تو تمام سوپا بریز 

تا موقع بخیه باید فقط غذای آبکی بخوری و ابمیوه طبیعی فراوان 

حریره بادوم 

سوپ میکس شده 

عدسی 

حلیم گندم 

شیر برنج 

اب هویج و اب اناناس طبیعی زیاد بخور 

آب زیاد بخور 

موز خیلی خوبه برا صبحانه با چنگال له کن بخور 

بیسکوییت مادر له کن با اب یه کم بخور 

پوره سیب 

اصلآ یک جا فقط دراز نکش از یه نفر کمک بگیر با سر بالا تو خونه قدم بزن تا ورمت کم بشه 

بعضیا فک میکنن کلشو باید بخوابن ولی اشتباهه خیلی اروم و سر بالا باید پیاده روی داشته باشی از روز دوم 

به خاطر احتمال تب لبنیات تا یک هفته نخور 

اجیل و نمیدونم سیب و چیزای سفت تا ۱ماه فراموش کن 

چرا حریره ؟ اب کرفسم خوردی خوب بود ؟ من شهرو زیرو رو کردم پیدا نشد

آهان راستی اره اب کرفس واسه کبودی عاااالیه 

من نمیتونستم تنها بخورم با اب پرتغال و هویج قاطی میکردم من تو اسفند ماه پیارسال عمل کردم

منو میترسونن  ی ترسی اومدع تو دلم انشالله که چیزی نشه

انرژی منفی نده بابا چیزی نیست ک 

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
من از بیهوشیش نمیترسم چند نفرو دیدم بینیشون خیلی خوب بود عمل کردن افتضاح شد یکیشون که شبیه خوک &nbs ...

منم خیلی میترسم شبیه خوک بشه 

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔