2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 93 پست
هزینه عمل چق شد

۲۴

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینه عمل چق شد

یه ذره گلوت درد میگیره به خاطر لوله که از گلو رد میکنن پایین 

که یادت نره حتمآ قبل بیهوشی به متخصص بیهوشیت بگو من گلوم حساسیت داره به دارو بیهوشی برات کاری میکته مه اصن درد نگیره 

من دختر خالم یه هفته قبل من عمل کرد نگفته بود تجربه کرد گلو درد خیلی اذیتش کرد 

به من گفت تجربه شد خیلی بهتر بودم دوتامونم یه نفر بود متخصص بیهوشیمون 

حریره بادوم هم حتما بعد عمل بخور 

یه ذره گلوت درد میگیره به خاطر لوله که از گلو رد میکنن پایین  که یادت نره حتمآ قبل بیهوشی به م ...

چرا حریره ؟

اب کرفسم خوردی خوب بود ؟ من شهرو زیرو رو کردم پیدا نشد

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

کدوم شهری گلم

زاهدان

کدوم دکتری گلم  دماغت گوشتی یا استخونی

دکتربنایی ،استخون بینی م شکسته پهن شده سردماغمم گوشتیه 🥲

منم زاهدانم ببینم کدوم دکتر خوبه همه بیگی و بنایی تعریف میکنن

عه زاهدانی، امروز همجا گشتم برا کرفس پیدا نکردم جایی سراغ نداری؟؟

دکتربنایی ،استخون بینی م شکسته پهن شده سردماغمم گوشتیه 🥲

خوبه تعریفش شنیدم  انشالله که نتیجه عالی بگیری چقد تو نوبت بودی بعد عمل بیایی تجربه تو بگی انشالله منتظرم