2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 93 پست

نه

اگه پیش یه دکتر خوب و تیم بیهوشی خوب یاشی

از ۱۰۰۰ نفر یه نفر برنمیگرده اونم به خاطر خطا پزشکی که خیلی دستگاها جدید شده الان یا بیمار حرف دکتر گوش نداده و قرص و دارو ممنوعه که غلظت خونو میاره پایین خورده و قبل بیهوشی نگفته یا که تیرویید و نمیدونم کم خونی و مشکل پلاکت داشتهذنگفته یا سیگار و اینارو از ۲هفته قبل ترک نکرده 

دکترم گفت هر قرصی از یه هفته قبل نباید بخوری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۸صب رفتم فک کنم ۱۱ اینا اوردنم بخش عملت که تموم میشه میزارن ی جا به هوش بیای بعد میارنت بخش زیا&n ...

دعاکن برام 🙏

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

اره سخت بود ولی درد نداره فقط از بخیه هات میترسی که باز شن خدا کنه تو گلو درد نداشته باشی 

خداکنهههه

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

نترس عزیزم هیچی نمیفهمی فردا از حالت بهم خبر بده 

باشه حتما 

بعد عمل چی درد داره  کشیدن بخیه چی

اصلآ درد نداره از من سوسول تر نبود 

ولی درد نداشتم فقط یه احساس فشار و سنکینی رو بینی ام بود 

و این نفس نکشیدنه تا تامپونو بکشن رو مخ بود 

ببین عزیزم تو اینستگرام بزن تایپ کن 

تجربه عمل 

یه پیج میاد کلی اطلاعات خوب بهت میده عالیه ها عالی من یه عالمه چیز یاد گرفتم که اصن دکترم و دستیارش یادشون رفته بود بگن و مهم بود 

حتما ببینشون یه خانم و آقان که خودشونم چندبار عمل کردن 

من مینشستم از پیجش کلی نوت برداری میکردم 

برو بخاب به پهلو بخرچ که از فردا به مدت ۲ماه نمیتونی به پهلو بخوابی😂😂

اصلا خوابم نمیاد از استرس ،منک عادت دارم دمروبخوابم 😨😑