2777
2789
عنوان

حاجت روایی😊

249 بازدید | 34 پست

سلااام دوستااان

اومدم رفیق شهیدمو بهتون معرفی کنم تا شماهم توسل کنین وبه حاجت دلتون برسین😍اینجا از معجزه حاجتاتون بگین😊 

شهید ابراهیم هادی امشب ۵۰۰صلوات به نیت ایشون بفرستین وثوابشو به حضرت معصومه وخود شهید بدین ان شاءالله به حق این شب عزیز خدا حاجتمونو بده الهی آمین😊🤲منم دعا کنین یاحق🙏

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام من چندشبی هست ک براشون صلوات میفرستم ولی... میشه شماام برای من دعاکنید؟شفای نامزدم و اینکه خوش ...

ان شاء الله به حق همین شب عزیز وشهید ابرهیم هادی حالشون خوب خوب میشه ودرکنارهم تا آخر عمر زندگی میکنیین😊

ان شاء الله به حق همین شب عزیز وشهید ابرهیم هادی حالشون خوب خوب میشه ودرکنارهم تا آخر عمر زندگی میکن ...

ممنون از دعای قشنگت عزیزم

انشاالله🤍🙏

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨
چرا عزیزم حتما ایشون دوباره بهتون نظر میکنه وحاجتتونو میده نگران نباش😊

نمیدونم دو ساعت سر درد بدی شدم

سرم سنگینه

چشام میسوزه

پام میلرزه😥😥😥

فعلا همشون با من قهر شدن،منو نمیبینن،صدامو نمیشنون

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏