2777
2789
عنوان

حاجت روایی😊

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 34 پست
سلام من چندشبی هست ک براشون صلوات میفرستم ولی... میشه شماام برای من دعاکنید؟شفای نامزدم و اینکه خوش ...

ان شاء الله خدا شفاشون بده 

من الان میخوام صلوات رو شروع کنم ، این نیت شمارو به حاجتای خودم اضافه میکنم

یا علی (ع) ❤️                                                                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه لا به لای دعاتون اون نم چشماتون که زد یاد منم کنید و بگید یکی فقط امیدش یه توئه امیدش از خلق بر ...

چشم عزیزم من الان میخوام شروع کنم نیت شمارو هم به نیت خودم اضافه میکنم .

یا علی (ع) ❤️                                                                   

من الان میخوام شروع کنم ، حاجت شمارو هم به حاجتام اضافه میکنم

الهی خیر ببینی گلم

ان شاءلله هر چی از خدا میخوای بهت بده

دست به خاک میزنی واست طلا شه

به نیت آشتی بنیامین با سونیا

ممنونم ازت

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
میشه لا به لای دعاتون اون نم چشماتون که زد یاد منم کنید و بگید یکی فقط امیدش یه توئه امیدش از خلق بر ...

ان شاءالله که خود شهید واین شب عزیز واسطه میشن وبه حاجتتون میرسین🥰

الهی خیر ببینی گلم ان شاءلله هر چی از خدا میخوای بهت بده دست به خاک میزنی واست طلا شه به نیت آشتی ...

بابت دعاتون خیلی ممنونم عزیزم ، چشم به این نیت میفرستم. ان شاء الله آشتی کنین زود.

یا علی (ع) ❤️                                                                   

نزن این حرفو عزیزم مطمئن باش منتظرتن تا بری پیششون🤲

از عصه مریض شدم بخدا

توان ندارم رو پام وایسم

از بس حرص میخورم از دیشب ران پام تا زانو همش میلرزه

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
بابت دعاتون خیلی ممنونم عزیزم ، چشم به این نیت میفرستم. ان شاء الله آشتی کنین زود.

ان شاءلله😭😭😭