2777
2789
عنوان

زندگی قبل و بعد بچه ...؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 153 پست
من و شوهرم عاشق همیم و خیلی هم و دوس داریم ولی من که اعصاب بچه رو ندارم از طرفی هم چون پشت سر هم بچه دار شدم زود عصبانی میشم و جوش میارم وقتی بچه ها رو دعوا میکنم شوهرم خیلی ناراحت میشه و سر بچه باهام سر سنگین میشه که چرا بچه ها رو اذیت میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه اعصاب قوی میخواد.ولی زندگی بعد بچه صد و هشتاد درجه عوض میشه.محدودتر میشه ادم تو روابطش.نگرانی ها ...

شما بچه داری ؟ 

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
اره عززیم.الانم نزدیک پنج سالشه

خداحفظش کنه براتون . بعد این همه سال رابطتون بادهمسرتون چطوره ؟ صمیمیت گذشته رو دارین ؟

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!

بچه دار شدن خیلیم خوبه،دیگه به شوهرت فقط به چشم شوهرت نگاه نمیکنی،به چشم پدر بچت هم نگاه میکنی و بیشتر دوسش داری ولی خوب مسلما زن و شوهر وقت کمتری برای کارای زن و شوهری خواهید داشت

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

صد در صد زندگی با بچه با قبل بچه دار شدن متفاوته

قبل بچه دار شدنمون من انگار بچه همسرم بودم😅یه دختر لوس و ننر 

اما حالا نه دیگه جامو دادم به پسرم خودم بزرگ شدم دیگه😆اما از لحاظ وقت گذاشتن و اینا واقعا همسرم الان بیشتر وقت میزاره واسمون

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
واقعا درست میگن،حتی نمی تونی با هم ناهار بخورید،از مسافرت و مهمانی رفتن پشیمون میشی،در طول شبانه روز ...

میدونی بستگی به بچه هم داره بعضی بچه ها واقعا شیطونن اما خیلی ها هم ارومن و سازگار

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....