2777
2789
عنوان

زندگی قبل و بعد بچه ...؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 153 پست
😔😔😔 درک میکنم باید دوطرفه باشه ... منم خیلی حساسم خیلی ... و گاهی ب شوهرم میگم مستقیم ک بعد بچه خ ...

من خیلی صحبت کردم ولی اون درک نکرد... انقدر داغون شدم سر بچه بعضی وقتا احساس سنگینی رو قلبم می کنم وقتی می بینم انقدر تنهام

من خیلی صحبت کردم ولی اون درک نکرد... انقدر داغون شدم سر بچه بعضی وقتا احساس سنگینی رو قلبم می کنم و ...

قبل بچه رفتار شوهرت چطور بود ؟ بعد بچه کل توجهش رفت سمت بچه ؟ 

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل بچه رفتار شوهرت چطور بود ؟ بعد بچه کل توجهش رفت سمت بچه ؟ 

نه به بچه هم توجه نمی کنه... قبل بچه یه ساعت باهام قهر نمی موند بعد بچه اتاقشو جدا کرد تا بتونه راحت بخوابه و به دور بودن در عین نزدیک بودن عادت کرد... و حالا تقریبا به هر چیزی عکسالعمل خنثی نشون میده... حداقل قبل ازدواج نمی تونست دور از من بخوابه ولی حالا نه... حالا راحت دلمو می شکنه و عین خیالش نیست

نه به بچه هم توجه نمی کنه... قبل بچه یه ساعت باهام قهر نمی موند بعد بچه اتاقشو جدا کرد تا بتونه راحت ...

شاید راضی نبوده ک بچه دار شین ... یا شایدم از توجه شما ب بچه حسادت میکنه . مردا مثل بچه میمونن ... من خیلی از مردهارو دیدم ک ب توجه همسزشون نسبت ب بچه حتی حسادت میکنن . ی مدت خیلی بهش توجه کن ... حتی اگه ا ن ختثی بود ... طوری رفتار کن ک اولویت اولت اونه دلش ک قرص شه ا نم درست میشه

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!