2777
2789
عنوان

زندگی قبل و بعد بچه ...؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 153 پست

روز به روز رابطمون بهتر میشه چون همدیگه رو بلدیم و خوب مشکلات رو مدیریت میکنیم 

ولی بچه که وارد زندگی میشه خب شرایط زندگی تغییر میکنه 

شبایی که میخواین خلوت کنید تا نصفه شب باید منتظر باشین تا خیالتون از خواب رفتن بچه راحت بشه سفر و لحظه های  دوتایی که دیگه تقریبا غیرممکن میشه همیشه باید حواست جمع باشه که بچه چی میخوره وای کجا میره مریض بشه میمیری و زنده میشی

مخصوصا اگه مثل من دو تا هووی خوشکل برای خودت بیاری که حتی از اینکه پیش باباشون میخوابم اخم میکنن 😝

حقیقتا مزاحمهای شیرینی هستن😍

نفس و جون من و همسرم هستن خداروشکر

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
واقعا درست میگن،حتی نمی تونی با هم ناهار بخورید،از مسافرت و مهمانی رفتن پشیمون میشی،در طول شبانه روز ...

مهر ماه میشه ۳ سال ک اردواج کردم هنیشه سعی کردم اون تازگیو حفظ کنم تو زندگیم با وحود مشکلات ... الان حس میکنیم بچه میخایم ! اما همین چیزایی ک شما میگین گاهی میترسونتم ... واقعا مسعولیت سنگینیه

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز به روز رابطمون بهتر میشه چون همدیگه رو بلدیم و خوب مشکلات رو مدیریت میکنیم  ولی بچه که وار ...

خداروشکر عزیزم با حرفات بهم انرژی دادی ... امیدوارم زندگیتو شیرین تر از همبشه بشه براتون

صد در صد زندگی با بچه با قبل بچه دار شدن متفاوته قبل بچه دار شدنمون من انگار بچه همسرم بودم😅یه دخت ...

😅😅😅😄 ب نظرم همه چی بستگی ب خوده شخص داره ک چطوری زندگیشو اداره کنه . 

بچه دار شدن خیلیم خوبه،دیگه به شوهرت فقط به چشم شوهرت نگاه نمیکنی،به چشم پدر بچت هم نگاه میکنی و بیش ...

درسته .... باید یکم تحمل وصبرو برد بالا تا بتونیم درست اداره کنیم زندگیو و اینکه از هرفرصتی برا دونفره هامون استفاده کنیم .... 😊😊😊

من همسرم خیلی خوب بود و هست ولی بعد از تولد بچه بسیار بهتر و مسئولیت پذیر تر شده😎

چقد خوووووووب .... 😍😍😍 حتما خودتم بلدی چطور برا جفتشونم وقت بزاری و اداره کنی وقتو ...

خداروشکر عزیزم با حرفات بهم انرژی دادی ... امیدوارم زندگیتو شیرین تر از همبشه بشه براتون

ممنون دوستم😘

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
😅😅😅😄 ب نظرم همه چی بستگی ب خوده شخص داره ک چطوری زندگیشو اداره کنه . 

نه باور کن من هر چی میخوام دوباره دختر شوهرم بشم نمیشه دیگه بزرگ شدم😅

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
مهر ماه میشه ۳ سال ک اردواج کردم هنیشه سعی کردم اون تازگیو حفظ کنم تو زندگیم با وحود مشکلات ... الان ...

من ۱۵سال با همسرم زندگی دو نفره داشتیم،الان هفت ماه ک مادر شدم،ولی معتقدم زندگی دو نفره لذت بخش تره ،چون بچه ب شدت محدودیت میاره🤨🤨

البته ویژگی آدم ها باهم فرق داره،ممکنه شمابیشتر ار من  بچه دوست داشته باشی و لذت ببری

نه باور کن من هر چی میخوام دوباره دختر شوهرم بشم نمیشه دیگه بزرگ شدم😅

😄😄😅😅😅😅 خدایی دختر شوهر بودن خیلی کیف داره ... من نصف شبی چیپس اینا هوس میکنم میره میخره فک کن بعد بچه بگم میخاد بگه لوس نشو مگه بچه ای 😭😭😭😭😢 بعضی وقتا بهش میگم به بچمون هرچی خوراکی خریدی پاستیل و چیپس منم سرجاشه ها ... میخنده 😅

من ۱۵سال با همسرم زندگی دو نفره داشتیم،الان هفت ماه ک مادر شدم،ولی معتقدم زندگی دو نفره لذت بخش تره ...

وااااای چه جالب ۱۵ سال ... پس حسابی کیف کردین دو نفره .... اره بچه یه سری محدودیتا ها داره اما ب نظرم شیرینی خودشو داره .

😔 ب نظرم خودمون باید تلاش کنیم تا نزاریم اینطور شه هرچند سخته

من نتونستم... واقعا همسرم کمکم نکرد فقط از من درخواست روزای قبل بچه رو داشت و نفهمید من به کمکو پشتیبانی روحی و روانی احتیاج دارم

من نتونستم... واقعا همسرم کمکم نکرد فقط از من درخواست روزای قبل بچه رو داشت و نفهمید من به کمکو پشتی ...

😔😔😔 درک میکنم باید دوطرفه باشه ... منم خیلی حساسم خیلی ... و گاهی ب شوهرم میگم مستقیم ک بعد بچه خیلی هوامو داشته باش ...حس میکنم بعدش حساس تر بشم و ... . کاش با شوهرتون صحبت کنین ... گاهی لازمه ادم از نیازهاش یا چیزای دیگه بی رودروایسی بگه ...