2777
2789
عنوان

زندگی قبل و بعد بچه ...؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 153 پست
البته چندروز قبلش بیبی گذاشتم مثبت شد و شوهرم رفتبود نون بخره خوب یادمع خ خوشحال شدم , وقتی اومد همون دم در که نونارو بده بره گفتم داری بابا میشی چشماش یه برقی زد بخدا بدون اغراق میگم هیچوقت اونجوری ندیده بودنش یه بارم تو بیمارستان که بدنیااومدش چشماش اون برقو داشت
بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
مامان دو جیگر آره مثلا من شبیه مامانمم خواهرن کمی بابامه ولی مثلا حین انجام یه کاری به بچه نگاه کنی میبینی اِاِاِاِ مثلا مثل داییشه الان بچه خواهر شوهرم تنبلی چشم داره عینک زده شده کپی شوهرم وقتی فوضلوی میکنه کپی برادر شوهرمه
اگر تو تاپیک پیامی دادید که جواب ندادم خصوصی پیام بفرستید . خونه دوم من و همسری www.calflove.mihanblog.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها خیلی این تاپیک خوب بود با تشکر از حنا جون واقعا لذت بخش بود انقدر که پای بقیه تاپیکا حرص خوردم ولی اینبار کلی استفاده کردم ممنون از سویل جان با تجربیات قشنگش و موج مثبت خوبش
اگر تو تاپیک پیامی دادید که جواب ندادم خصوصی پیام بفرستید . خونه دوم من و همسری www.calflove.mihanblog.com
حنا خانم همسرم نمیذاشت تنهایی برم آزمایش بدم میگفت با هم بریم. شبی که جوابش رو گرفتم پیش منشی آزمایشگاه نگاه نکردم ترسیدم باز هم منفی باشه حالم بد بشه.اومدیم پایین پله های آزمایشگاه دیدم مثبته. واااای فقط گریه کردم بازوهای همسرم رو فششششار میدادم و میزدمش و همش میگفتم واای خدا جونم مثبته وااای خداا. عزیزم مثبته مثبته... یادش بخیر
مرسی بچه ها همتون لطف دارید, واقعا شیرینترین تجربه زندگی هر زن و هر مردی بچه دار شدنشونه البته اگه باهم خوب باشن و لیاقت بچه پاک و معصوم رو داشته باشن, امیدوارم هرکی بچه داره خدا حفظش کنه و زیر سایه پدر و مادرش بزرگ شه و هرکی نداره و دوسداره خدا هرچه زودتر بهشون بده, قدم اول فقط توکل به خداست همه چیزو بسپارید به خودش و جنسیت براتون مهم نباشه فقط سلامتیش مهم باشه و خوش قدمیش
بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره