2777
2789
عنوان

خاطرات یلدا

127 بازدید | 8 پست

اگر خاطره ای از بزرگترا دارید تعریف کنید دور هم خوش بگذره

خاطره ای خوش ، حرفی سخنی از بزرگتر هایی که دیگه بین ما نیستن ،لباس ها و غذاهای خوشمزه تون و.....

دیگه یلدا بدون بابام مزه نداره😭

پارسال سه ماه بود پدرم فوت شده بود و یلدا نداشتیم

امسال هم جابجایی دارم برم پبش مامانم

واسه یلدا برنامه ای ندارم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دیگه یلدا بدون بابام مزه نداره😭پارسال سه ماه بود پدرم فوت شده بود و یلدا نداشتیمامسال هم جابجایی دا ...

خدا رحمت کنه پدرتو . منم بزرگترهامون فوت شدن پارسال اولین یلدامون بود ولی خب من گفتم یلدایی نیارید چون برای من از توصندوق مامانشون وسیله میاوردن ولی من باید به سلیقه ی همسرم براش جبران میکردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا رحمت کنه پدرتو . منم بزرگترهامون فوت شدن پارسال اولین یلدامون بود ولی خب من گفتم یلدایی نیارید چ ...

ممنون عزیزم

روح امواتتون شاد🌹

خوب کاری کردی...چقدر از این ادما حرصم میگیره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اره ولی دیگه مهم نیست به اندازه ی کافی موهام سفید شده از دستشون

حرص نخور عزیزم

ذات ادما رو که نمیتونی تغییر بدی