2777
2789
عنوان

لاغری شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 14490 بازدید | 71 پست
ورزش میکنم نهایت ۲۰۰ کالری کم میکنم عوضش تا ۱۰۰۰ کالری میخورم در روز ولی صبح بعدش که وزن میکنم همش ر ...

۱۰۰۰کالری خیلییی کمه ،تو حداااقل حدااقل ۱۵۰۰ باید بخوری ک لاغر تشی واینک بخایی اضافه کنی باید از۲۰۰۰ ب بالا کالری بزنی 

حتما ازامروز کالری شمار مانکن رو نصب کن ،وزن هدفت رو بزن خودش میگ چید کالری میخلیی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

نه ولی مشابهش خیلی امتحان کردم اما انگار نه انگار  

منم بشدددددت سخت چاق میشم بشدت.یعنی برا ی کیلو چاق شدن باید ی ماه زار بزنم غذا بخورم تا ی کیلو چاق شم.من قدم ۱۶۳ وزنم ۵۲ الی ۵۳

قبل کرونا وزنم ۴۵ بود.

خب من ژیمناستیک کارم عضله ایم ولی.

ببین خودمو کشتم تا ۹ کیلو چاق شدم.یعنی معدم پر میشد میخواستم بیارم بالا در کنارش گینر خوردم پروتیین وی هر روز دارم میخورم.ولی استرس منو داره میکشه هر صبح میرم رو ترازو از ترس اینکه کم نکرده باشم مدام رو ترازو هستم.چون ی شب شام نخورم ۲ کیلو کم میکنم.همیشه قهرم باشم شب میذارم همخ بخوابن پا میشم نون خالی میخورم حتی که کم نکنم.درکت میکنم ولی این راهها و رفتم ۹ کیلو اضافه کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم در حسرت لاغر شدنم . خیلی حسرت میکشم . خیلی عذاب میکشم . کسی بهم کاری نداره ولی احساس بی عرضگی دارم . خیلی بده . تو آینه نگاه می کنم خودمو از خودم متنفر میشم . کم می خورم . ول می کنم . ورزش می کنم . ول می کنم . داغونم کلا . 

ولی با اینحال می دونم شما هم عذاب می کشی . انشاءالله تا پایان امسال ۱۰ کیلو اضافه تر شی به بهترین شکل و دهن مردمو ببندی . واست صلوات فرستادم . 

و اینکه به این فکر کن همه آدمای لاغر رو آدم های زرنگتر و پرجنب و جوش تری می دونن حتی اگه نباشن . این یه حسنه.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

دقیقا نهایت ۳ کیلو که اونم همش باده باز برمیگرده وزنم از ۴۵ به بالا هیچوقت نرفته تو این ۲۷ سال

حرفت قبول دارم اما مادر بزرگ و پدر بزرگ من لاغر هستند ماشالله 81 و 91 ساله شون ماشالله هزار ماشالله رو پا هستن سالم برگه آزمایش پدر بزرگم که از جوان 30ساله هم سالم تر اما یه عمه داشتم بنده خدا چاق بود چنوقت پیش تو 73 سالگی فوت شد از اون موقع که من یادم میاد شاید 25 سال پیش این دو قدم نمیتونست راه بره همش مریضی مریضی دو قدم راه میرفت هن و هن میکرد

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
حرفت قبول دارم اما مادر بزرگ و پدر بزرگ من لاغر هستند ماشالله 81 و 91 ساله شون ماشالله هزار ماشالله ...

من بخاطر لاغریم انرژی واسه هیچ کاری ندارم ۱کیلومتر راه میرم تا دوروز بدن درد دارم

من بخاطر لاغریم انرژی واسه هیچ کاری ندارم ۱کیلومتر راه میرم تا دوروز بدن درد دارم

اون بخاطر فاز منفی که به خودت میدی والا آدم های لاغر سالم ترند

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
یعنی هر روز برنج میخوری ؟طرف صد کیلو وزن داره ناهار و شام برنج میخوره.بعد شما پفک و چیپس میخوری

هروز ناهار و شام برنج داریم ولی خب بزور ۲ کفگیر میخورم اونم اضافه میاد

سایه من روی توبیوفته .سایه توهم روی من.بلکه توازن برسیم منکه اب ام میخورم چاق میشم😮‍💨😮‍💨

خوش بحالت من اگه چاق بودم هروز باشگاه بودم باشگاهو خیلی دوست دارم 😍

بنظرم هنوز استایلتو پیدا نکردی 

اکه لباسایی بپوشی که به اندامت بیاد عاشق خودت میشی 

راستی باشگاه برو اونجا خیلی ازت تعریف میکنن اعتماد به نفس میگیری و تازه حجمم میگیری