2777
2789
عنوان

لاغری شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 14490 بازدید | 71 پست
بنظرم هنوز استایلتو پیدا نکردی  اکه لباسایی بپوشی که به اندامت بیاد عاشق خودت میشی  راست ...

اتفاقا باشگاه میرم همه نگاه عجیب میکنن زول میزنن متنفرمممممممم انگار معتاد میبینن آخه منو ندیدی شدیدا لاغرم با ۱۷۴ سانت قد🥲😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا باشگاه میرم همه نگاه عجیب میکنن زول میزنن متنفرمممممممم انگار معتاد میبینن آخه منو ندیدی شدید ...

وای خیلی قشنگی که مثل مدلا 

جدن بهت حسودیم میشه 

من قدم ۱۵۷ 

اره تنبلی دارم...من کالری شماری میکنم روزی چهار پتج ق پلو بی روغن میخورم چون ریزش مو دارم نمیخوام بد ...

ریزش موهات بخاطر تنبلی منم دارم ازوقتی دارو می خورم ورزش می کنم یه مقداری ریزشش کم تر شده راستی من متاهلم دارم برابارداری هم اقدام می کنم اسیدفولیک متفورمین دوفاستون وبرا بارداریم لتروزول ونولوامون هم می خورم 

برامادرررررررشدنم یه صلوات ......
وای خیلی قشنگی که مثل مدلا  جدن بهت حسودیم میشه  من قدم ۱۵۷

بخدا هرجا میرم یکی نبوده نگه چرا انقد لاغریییییی چندبارم جوابشونو دادم ک فضولی ب شما نیومده ولی خب فامیلن مامانمم روشون حساسه 🤢

ممنون خوشحال میشم 

باید روزانه ۳۰۰۰ کالری بخوری. 

میان وعده باید بخوری. 

وعده های اصلی رو هم  زیاد بخور. 

هرروز شیر و شیره انگور 

ده دقیقه بعد از غذا داخل ماست  پودر جوانه گندم بریز بخور. 

کنجد 

سیب زمینی آبپز

گردو 

تخم مرغ آبپز 

سویق کامل.

قاووت

خرما

کیک

سالاد ماکارونی

تخمه

آجیل

پودر سنجد

شیرموز

میوه حتما بخور. 

یه نکته مهم    حتماااا بعد از هر غذا  ۵ تا خرما بخور

همه اینا داخل برنامه غذاییت باید باشه.  و باید منظم بخوری  و یک سره هم باید دهنت بجنبه.

من، تکه تکه از دست رفتم؛ در روز روزِ زندگانیم!
باید روزانه ۳۰۰۰ کالری بخوری.  میان وعده باید بخوری.  وعده های اصلی رو هم  زیاد ...

ضمنا برنامه ی بشقاب رو نصب کن  و هرروز کالری شماری کن. 

باید روزانه ۳۰۰۰ کالری بخوری.  میان وعده باید بخوری.  وعده های اصلی رو هم  زیاد ...

از صبح زوووود باید بخوری تا آخر شب.  اصلا نذار به حال ضعف بیفتی.   فقط بخور‌ .  اوایل ممکنه حالت بد شه ولی معده ت جا باز میکنه

ممنون عزیزم ولی خب حالت تهوع میگیرم یهو همه رو پس میزدم با این چیکار کنم

تلقین نکن.  سعی کن با آرامش بخوری و فعالیت داشته باشی. 

اوایل حالت بد میشه ولی بعد عادت میکنی. 

هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد.

من با این رژیم توی ۶ ماه چاق شدم.  

فدات شم مرسی منم برا شما فرستادم❤️

زنده باشین  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.