2777
2789
عنوان

لاغری شدید

14490 بازدید | 71 پست

با سلام عزیزان من ۲۷ سالمه مجرد قد ۱۷۴ با وزن ۴۳ شدیدا لاغرم کل هیکلم استخون فقط از بچگی لاغرم یعنی ژنتیکی به خانواده پدری کشیده ام مادربزرگم از من هم لاغر تره با ۱۰ تا بچه 

خیلی کارا کردم چاق شم از جمله باشگاه مکمل ویتامین درمانی همه آزمایشی دادم میکروب معده تیروئید همه‌ چیم نرماله واقعا خسته شدم همیشه بی انرژی ام هیچ لباسی به تنم نمیشینه چندبار استخر رفتم متوجه نگاه های عجیب شدم حتی یه نفر غیر مستقیم مسخرم ورد به روی خودم نیاوردم بعدش کلی گریه کردم حرف مردم برام مهم نیست ولی هیچ مهمونی به خاطر لاغریم نمیرم چون هرجا میرم یه بیشعوری هست که ازم بپرسه واااای چقدر لاغری تو هنوزم و ..... چهره زییا و استخونی دارم ازون بابت مشکلی ندارم و اندامم شدیدن لاغره هر چیو بگید امتحان کردم قرص اشتها امپول سیب زمینی و ....... بازهم خود به خود لاغر میشم بدون فعالیت امروز دیدم باز ۲ کیلو لاغر شدم اونم بخاطر ۲ روز پیاده روی کلی گریه کردم نمیدونم دیگه چیکار کنم باشگاهم جواب نداد فقط ضعیف ترم کرد کسی هست مثل من ژنتیکی چاق نشه؟

یه دوست‌پسر داشتم که اونم مسخرم میکرد میگفت مثل پسرایی درصورتی که من با همین اندامم میتونستم مدل باشم تو خارج لعنت به جبر جغرافیایی دیگه انقد خرج کردمو چاق نشدم جونم به لبم رسیده با همین مشکل سر میکردم ولی چند ماهی میشه دیدن بی انرژی شدم و بدن درد دارم سردرد و افسردگی شدید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب غذا بخور غذاهای پر کالری هر دو ساعت یبارم بخور محاله چاق نشی

بخدا که سالهاس دارم تلاش می‌کنم ولی وزنم ثابته پایین میره ولی محاله از ۴۵ به بالاتر بره😭😭

بخدا که سالهاس دارم تلاش می‌کنم ولی وزنم ثابته پایین میره ولی محاله از ۴۵ به بالاتر بره😭😭

خوشبحالت کاش جای تو بودم.اونوقت من دیروز فقط یه تخم مرغ آبپز اضافه خوردم امروز دیدم نیم کیلو اضافه کردم😑🤧