2777
2789
عنوان

لاغری شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 14490 بازدید | 71 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم مشکل تورو دارم دارم کالری شماری میکنم به سختی هفته ۱ کم میکنم بدنم مقاومت میکنه

من برنج نمی خورم روزانه پیاده روی می کنم بخدا پدرم درامده تنبلی تخمدان داری

برامادرررررررشدنم یه صلوات ......

کالری شماری کردی؟ شاید خودت فک میکنی زیاد میخوری ولی اینجور نباشه 

منم ۱۷۰ ام و۵۰ باکالری شماری فعلا شدم ۵۵ 'خیلییی سخت وزن گرفتم 

کالری شمار مانکن رو نصب کن و توخونه فعلا ورزش کن ،اگ وضعیت مالیت خوبه تو اینستا پیج پدرام نامجو رو سرچ کن انالیزت میکنه و بهت برنامه میده 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

شما ژنتیکت این  مدلیه و چاق نمی شی نهایت 3تا 4 کیلو وزن بگیری بعدش هم اگر ول کنی سریع کم می کنی ...

دقیقا نهایت ۳ کیلو که اونم همش باده باز برمیگرده وزنم از ۴۵ به بالا هیچوقت نرفته تو این ۲۷ سال

من برنج نمی خورم روزانه پیاده روی می کنم بخدا پدرم درامده تنبلی تخمدان داری

اره تنبلی دارم...من کالری شماری میکنم روزی چهار پتج ق پلو بی روغن میخورم چون ریزش مو دارم نمیخوام بدتر بشه هفته یک کیلو تا یک و دویست معمولا کم کردم تا الان روزی دوساعت پیاده روی هم میرم

کالری شماری کردی؟ شاید خودت فک میکنی زیاد میخوری ولی اینجور نباشه  منم ۱۷۰ ام و۵۰ باکالری شمار ...

ورزش میکنم نهایت ۲۰۰ کالری کم میکنم عوضش تا ۱۰۰۰ کالری میخورم در روز ولی صبح بعدش که وزن میکنم همش رفته

یه دوست‌پسر داشتم که اونم مسخرم میکرد میگفت مثل پسرایی درصورتی که من با همین اندامم میتونستم مدل باش ...

ببین قرص فت فست رو امتحان کن دوستم امتحان کرد واقعا هیکلش از این رو به اون رو شد از عطاری بگیر 

کنارش سیب زمینیم بخور 

وساقه طلایی هم خوبه کالریش بیشتره و مضرهم نیس