2821
2789
عنوان

بتا ۲۹۰/۳۲

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 61 پست
عزیزم الهی شکر که لکه بینیت قطع شده خوشحال شدم انشالا بسلامتی منم دقیقا ۲۰ ام سونو دارم انشالا  ...

بله و تازه اول ماجرای چالش هاس 😉

خداروشکر عزیزم مواظب خودت باش 😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خواهش می کنم عزیزم من بعد ۶ ماه اقدام که هر ماه فولیکول خوب داشتم باردار نشدم، گفتن همسرم ازمایش بده ...

ان شالله نتیجه میگیری پس

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

خواهش می کنم عزیزم من بعد ۶ ماه اقدام که هر ماه فولیکول خوب داشتم باردار نشدم، گفتن همسرم ازمایش بده ...

عزیزم مبارکت باشه

میشه بگی جنین رو باچی میفرستن داخل رحم دهانه رحم رو کامل باز میکنن؟

دخترکم زیبای منی/  یار نه ماه ی منی /عشق منی
عزیزم مبارکت باشه میشه بگی جنین رو باچی میفرستن داخل رحم دهانه رحم رو کامل باز میکنن؟

عزیزم من سقط کردم نموند برام متاسفانه.

با یک دستگاه شبیه اون چیزی که برای پاپ‌اسمیر استفاده میشه دهانه رحم رو باز می کنن بعد با یه سرنگ مخصوص جنین ها رو انتقال میدن. 

عزیزم شما با جنین سه روزه مثبت شده بودید. که سقط شد

من دو تا جنين انتقال داده بودم یه کامپکت  ٤روزه بود و یه دونه b كه ٣روزه بود.

نمیدونم کدوم گرفت.

اخ اگه سقط نمیشد الان تو بغلم بود💔😭

من دو تا جنين انتقال داده بودم یه کامپکت  ٤روزه بود و یه دونه b كه ٣روزه بود. نمیدونم کدوم گرف ...

عزیژم منم دو قلو پسرهام رو پنج سال پیش شش ماهه از دست دادم الان نزدیک پنج سالشون بود. اونا هم ای وی آف بودن 

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
عزیژم منم دو قلو پسرهام رو پنج سال پیش شش ماهه از دست دادم الان نزدیک پنج سالشون بود. اونا هم ای وی ...

اي  واى عزيزم

چه غم بزرگی داری در برابر من.😥

فکر کن دو تا فرشته توی بهشت منتظرتن الان.

بعدش باردار نشدی؟من خداروشکر جنین دارم اردیبهشت سال آینده میرم برای انتقال. 

اي  واى عزيزم چه غم بزرگی داری در برابر من.😥 فکر کن دو تا فرشته توی بهشت منتظرتن الان. بعدش ...

نه 

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
2824
2823
2791
2779
2792