2821
2789
عنوان

بتا ۲۹۰/۳۲

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 61 پست
قربونت عزیزم ممنونم ایشالا هر کی منتظر نی نی هست هر چه زودتر به ارزوش برسه چون خودم خیلی سختی کشیدم ...

من و شوهرم هم هیچ مشکلی نداریم منم عکس رنگی آزمایشات. و سونوها رو انجام دادم و آمپول هم زدم ولی باردار نشدم فولیکول خوب هم داشتم .

شوهرم آزمایش اسپرمش خوب بود 

ولی ای وی یو نکردم 

توکل بر خدا 

خدا کنه بسلامتی نی نیت رو بغل بگیری چون می‌دونم انتظار چقدر سخته خودم منتظرم 

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 
من و شوهرم هم هیچ مشکلی نداریم منم عکس رنگی آزمایشات. و سونوها رو انجام دادم و آمپول هم زدم ولی بارد ...

وای عزیزم قشنگ می فهممت. چند وقته اقدامی؟ منم‌مث تو بودم همش می گفتم کاش می دونستم مشکل کجاست؟ همه چیز خوب ولی هر ماه پریود... چند وقت از اقدامت میگذره؟ کدوم شهری؟ اگه بیشتر از یک ساله وقت تلف نکن سریع برو مرکز ناباروری. ایشالا به زودی مادر بشی 🤰🤱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای عزیزم قشنگ می فهممت. چند وقته اقدامی؟ منم‌مث تو بودم همش می گفتم کاش می دونستم مشکل کجاست؟ همه چ ...

من یکسال و شش ماه هستم ک اقدام هستم گلم .اره هرمان دقیق پریود میشم .دکتر ا میگن خوبی حتی ماما خونگی هم رفتم میگن خوبم 

ولی دیگه نمی‌دونم چکار کنم 

یکی از شهرهای سیستان و بلوچستان .

آخه ما دفترچه خدمات درمانی نداریم .

هزینه زیاد در میاد برا ivfو iui???? هزینه هایش چقدر هست ؟؟

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 
من یکسال و شش ماه هستم ک اقدام هستم گلم .اره هرمان دقیق پریود میشم .دکتر ا میگن خوبی حتی ماما خونگی ...

اگر تامین اجتماعی داشته باشی خیلی هزینش کم میشه زیر ۲ تومن من بیمه تکمیلی هم داشتم رایگان در اومد.‌عزیزم الان دولت وام برای ناباروری میده سرچ کن ببین چه جوریاس و در کل امیدوارم به زودی معجزه خدا شامل حالت بشه و مادر بشی عزیزم🙌🏻

اگر تامین اجتماعی داشته باشی خیلی هزینش کم میشه زیر ۲ تومن من بیمه تکمیلی هم داشتم رایگان در اومد.‌ع ...

ن کلا هیچ بیمه ای ندارم حتی تامین اجتماعی هم نداریم گلم 

توکل بر خدا گلم 

دیگه بالاخره منم امیدوار معجزه خدا هستم توکل ب خودش 

ن کلا هیچ بیمه ای ندارم حتی تامین اجتماعی هم نداریم گلم  توکل بر خدا گلم  دیگه بال ...

بله عزیزم تا خدا هست نیازی به هیچ کس نیست قوی و با انرژی مثبت ایشالا نتیجه بگیری منم این رو از معجزه خدا دارم. 😍🙏

سه روز گذشته از موعد البته کل این سه روز رو لکه بینی داشتم امروز که دیگه گفتم حتما کم شده بتا ولی خ ...

من از اول تاآخر بارداری لکه بینی داشتم پروژسترون مصرف میکردم آخرشم 35هفته دنیا اومد. فقط اصلا استرس نداشته باش ایشالاه همه چی درست میشه

اگر می خواهی رنگین کمان را ببینی، باید یاد بگیری باران را دوست داشته باشی:))               /              اگرآنچه میخواهی بگویی از سکوت زیباترنیست پس سکوت بهترین است
من از اول تاآخر بارداری لکه بینی داشتم پروژسترون مصرف میکردم آخرشم 35هفته دنیا اومد. فقط اصلا استرس ...

ممنونم عزیزم که تجربه تو بیان کردی  خیالم راحت شد پس فقط من نیستم که لکه بینی دارم. چون اي وی افی هستم ترسیدم یه سریام می گن ممکنه هماتوم باشه 

امیدم به خداست ایشالا خطری نیست خودش نگهش داره🙏

ممنونم عزیزم که تجربه تو بیان کردی  خیالم راحت شد پس فقط من نیستم که لکه بینی دارم. چون اي وی ا ...

انشاالله زودی بچتو بغل بگیری

اگر می خواهی رنگین کمان را ببینی، باید یاد بگیری باران را دوست داشته باشی:))               /              اگرآنچه میخواهی بگویی از سکوت زیباترنیست پس سکوت بهترین است

روز ۳۴ انتقال یعنی ۴ خردادماه بعد از چند روز مداوم لکه بینی بی بی چک زدم که منفی نشون داد!! سریع رفتم‌ازمایش برخلاف انتظارم بتا زیاد بالا نیومده بود تو ۵ روز رسیده بود به ۵۱۸. اونم برای هفته پنج بارداری!!!

روزای اول هر ۴۸ ساعت دوبرابر میشد... استراحت مطلقو شروع کردم امپولا رو تو خونه پرستار برام میزنه و شیافا سر ساعت... خدا رو شکر بعد دو روز لکه بینی کاملا قطع شده. پنج شنبه تیتر بتا رو دوباره تکرار می کنم ببینم چقدر بالا رفته. سعی کردم جای گریه و استرس تحقیق کنم تو سایتا خوندم دو روزی ۳۵ درصدم‌بالا بره اوکیه یا اگه تو ده روز دوبرابر نشه باید شک کرد خلاصه اصلا به خودم استرس ندادم چون سپردمش دست خدا😍

تا این ساعت هیچ علائمی جز کمر درد مختصر و گاهی دل درد پریودی در حد چند ثانیه بیشتر ندارم. یبوست و تهوع اصلا... حتی سینه هامم یه کم سفت نشده... البته مادرمم تو بارداریاش بی علامت بوده.

اینا رو تایپ کردم برا  خودم که روند کار دستم باشه و کسی که روزی اتفاقی به این پست برمی خوره.

⏪ادامه دارد. 

روز ۳۴ انتقال یعنی ۴ خردادماه بعد از چند روز مداوم لکه بینی بی بی چک زدم که منفی نشون داد!! سریع رفت ...

عزیزم من هر روز به پیجت سر میزنم ببینم خبر جدیدی گذاشتی یا نه

خیلی خوشحالم برات 

ان شاء الله بزودی صدای تپ تپ قلب نی نی رو بشنوی و از ته ته دل براش ذوق کنی و شاد بشی

عزیزم من هر روز به پیجت سر میزنم ببینم خبر جدیدی گذاشتی یا نه خیلی خوشحالم برات  ان شاء الله ...

قربونت عزیزم مرسی از این همه مهربونی و قلب پاکت خدا مراقب آرزوهات باشه عزیزم🥰❤

سلام عزیزم خوبین؟ لکه بینیتون بهتر شد؟حالتون چطوره عزیزم انشالا روبراهین

سلام ارغوان جان ممنونم عزیزم بله به لطف خدا خیلی خوبم لکه بینی کاملا قطع شده فقط دیگه تیتر بتا تکرار نکردم خیلی استرس می داد بهم هفته آینده همین ساعتا حدودا برای سونوی قلب باید برم ایشالا که مشکلی نباشه.

از خودت چه خبر؟ علائم خاصی نداری؟

من اوایل بی علامت بودم البته به جز دل درد و کمی درد کمر، اما چند روزیه خیلی بی حال شدم همش دلم میخواد دراز بکشم بی اشتها شدم غذاها تو دهنم بدمزه است مدام ضعف دارم...و مشکل توی خواب نمی دونم چرا🙁

سلام ارغوان جان ممنونم عزیزم بله به لطف خدا خیلی خوبم لکه بینی کاملا قطع شده فقط دیگه تیتر بتا تکرار ...

عزیزم الهی شکر که لکه بینیت قطع شده خوشحال شدم

انشالا بسلامتی منم دقیقا ۲۰ ام سونو دارم انشالا 

منم خوبم شکر خدا ..دقیقااااا علایمای شمارو دارم حتی گاهی روزا کاملا بی علائم و سرحال امروز هم که دل به هم خوردگی خفیف 

منم اصلا هیچی به دلم نمیشینه همه چیز بی مزس

همش دراز کشم..گاهی درد زیرشکم و کمر درد بی حوصله

دلم میخواد غذا به دهنم مزه بده ولی نمیده

خلاصه که مادر شدن این چالش هارو هم داره

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز