2821
2789
عنوان

بتا ۲۹۰/۳۲

1562 بازدید | 61 پست

برای روز ۱۹ انتقال بتای ۲۹۰/۳۲خوبه؟

روز ۱۶بود ۸۴/۳۲

و روز ۱۴ بود ۳۲/۷۶

لکه بینی دارم مثل روزای اخر پریودی . نگرانم می کنه . کسی بوده اینطوری؟ امپول و شیاف پروژسترون دارم. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیز دلم ببخشید میپرسم تاپیک های قبلیت دیدم نوشته بودی ناباروری  بدون علت  یعنی دکترا تشخیص ندادن چرا باردار نمیشی ؟! هیچ مشکلی نداشتی؟! من یه سقط داشتم 🥲 و الان یکسال میگذره و خب شرایطش نداشتم برای اقدام به نظرت ممکنه منم نابارور بشم میترسم 🤧 

🌿❤️🌷

عزیز دلم ببخشید میپرسم تاپیک های قبلیت دیدم نوشته بودی ناباروری  بدون علت  یعنی دکترا تشخی ...

خواهش می کنم عزیزم من بعد ۶ ماه اقدام که هر ماه فولیکول خوب داشتم باردار نشدم، گفتن همسرم ازمایش بده اونم خوب بود شرایطش بازم داروی تقویتی دادن ولی ۶ماه دیگه گذشت نشد، iui کردیم اونم نتیجه نداد، دیگه رفتم مرکز ناباروری عکس رنگی از رحم گفتن بگیر شاید لوله هات بستس، اونم گرفتم خوب بود، تست ذخیره تخمدان گرفتن ازمایش پرولاکتین خون، همه چی اوکی بود سال دوم اقدام رسید دوباره iui بازم نشد.... دیگه گفتن هیچ دلیل علمی نیست برای ناباروری تون صبر کنید به خواست خودمون ivf كرديم. خداروشکر بار اول گرفت.

اگر سقط داشتی به نظرم ازمایش ایمنی انعقادی بده

خواهش می کنم عزیزم من بعد ۶ ماه اقدام که هر ماه فولیکول خوب داشتم باردار نشدم، گفتن همسرم ازمایش بده ...

عزیزم خیلی خوشحال شدم برات ان شاء الله بسلامتی برات بمونه و یه روزی عکس نی نی رو برامون بزاری 

برای ما منتظران هم دعا کن

عزیزم خیلی خوشحال شدم برات ان شاء الله بسلامتی برات بمونه و یه روزی عکس نی نی رو برامون بزاری  ...

قربونت عزیزم ممنونم ایشالا هر کی منتظر نی نی هست هر چه زودتر به ارزوش برسه چون خودم خیلی سختی کشیدم میدونم چقدر سخته... الانم لکه بینی دارم هنوز عدد بتا مناسب سونو نیست باید بازم آزمایش بدم منم به دعاتون نیاز دارم توکل به خدا . فقط استرس نداشته باش خودش کارا رو درست می کنه. 🙏🙏🙏

قربونت عزیزم ممنونم ایشالا هر کی منتظر نی نی هست هر چه زودتر به ارزوش برسه چون خودم خیلی سختی کشیدم ...

الان چند روز از موعدت میگذره؟

ان شاء الله که به زودی جواب مثبت ازمایشتو میگیری

ابیادتم و برات دعا کردم که خدا دلتو شاد کنه

الان چند روز از موعدت میگذره؟ ان شاء الله که به زودی جواب مثبت ازمایشتو میگیری ابیادتم و برات دعا ...

سه روز گذشته از موعد

البته کل این سه روز رو لکه بینی داشتم امروز که دیگه گفتم حتما کم شده بتا ولی خدا روشکر دوبرابر بیشتر بود. فکر کنم باید کاملا استراحت مطلق باشم یه کم سخته. 

سه روز گذشته از موعد البته کل این سه روز رو لکه بینی داشتم امروز که دیگه گفتم حتما کم شده بتا ولی خ ...

اره سخته ولی می ارزه اگر میتونی برو پیش مادرت یا خواهرت یا کسی که حتی کارهای کوچیک هم نکنی

ان شاء الله بزودی خبرای خوب بدی بهمون

من دو سه روز دیگه موعدمه ولی میدونم این ماه هم نگرفته هیچ علایمی هم ندارم فقط گاهی یکم دل درد میشم که حتما مال پریودی

اره سخته ولی می ارزه اگر میتونی برو پیش مادرت یا خواهرت یا کسی که حتی کارهای کوچیک هم نکنی ان شاء ا ...

خانوادم که کلا نگفتم بهشون🥺

همسرم کارا رو می کنه خودش 

منم علائم خاصی نداشتم بسپر به خدا معجزه کاری نداره براش🙏

خانوادم که کلا نگفتم بهشون🥺 همسرم کارا رو می کنه خودش  منم علائم خاصی نداشتم بسپر به خدا معج ...

خدا خیر بده به شوهرت که هواتو داره

ان شاء الله به زودی خبرای خوب از جفتمون 😊😍

مارو بی خبر نزار از وضعیتت

خدا خیر بده به شوهرت که هواتو داره ان شاء الله به زودی خبرای خوب از جفتمون 😊😍 مارو بی خبر نزار ا ...

قربونت عزیزم امروز آزایشمو بردم دکتر دید گفت بتام خوبه برای لکه بینی یه دونه شیاف اضافه کرد و بیشتر تاکیدشون رو استراحت بود.. برای ۲۰ خرداد بهم‌نوبت دادن واسه سونوی قلبش 💓 

امیدوارم همه تون این حس شیرینو به زودی تجربه کنید. 🙏🙏

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز