2821
2789
عنوان

بتا ۲۹۰/۳۲

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 61 پست
قربونت عزیزم امروز آزایشمو بردم دکتر دید گفت بتام خوبه برای لکه بینی یه دونه شیاف اضافه کرد و بیشتر ...

بسلامتی عزیزم خیلی مبارکه انشالا که خدا نگاهشو ازمون برنمیداره

منم ۲۰ خرداد نوبت دارم برای سونوی قلب🥰

بسلامتی عزیزم خیلی مبارکه انشالا که خدا نگاهشو ازمون برنمیداره منم ۲۰ خرداد نوبت دارم برای سونوی قل ...

واقعا توکل به خوش . حافظشون باشه. چه جالب پس همزمانیم. کدوم شهری راستی عزیزم؟ می گم تو لکه بینی نداری؟ برا من قطع نمیشه از بیست و هفتم دارم🥺 الان دو تا امپول پروژسترون با هم زدم. 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واقعا توکل به خوش . حافظشون باشه. چه جالب پس همزمانیم. کدوم شهری راستی عزیزم؟ می گم تو لکه بینی ندار ...

الهی آمین ..عزیزم‌من کرمانشاه هستم شما اصفهان هستی درسته؟

لکه بینی ندارم ولی کلا طبیعیه نگران نباش و استرس نداشته باش پروژسترون خیلی کمک کنندس

الهی آمین ..عزیزم‌من کرمانشاه هستم شما اصفهان هستی درسته؟ لکه بینی ندارم ولی کلا طبیعیه نگران نباش ...

آره اصفهانم😍

چه خوب که لکه بینی نداری برای من زیاده به نسبت.

امیدم به خداست خودش نگهش داره 🙏🥺

قربونت عزیزم امروز آزایشمو بردم دکتر دید گفت بتام خوبه برای لکه بینی یه دونه شیاف اضافه کرد و بیشتر ...

الهی شکر 

من مشهدم عزیزم امشبم حرم بودم برات دعا کردم ان شاء الله بحق امام رضا ع تو این شب ولادت خانم فاطمه معصومه خدا برات نگهش داره و به همه اونایی که بچه میخوان یه نی نی سالم و صالح بده

تو این بیست روز خوب استراحت کن و اصلا بخودت استرس نده 

ان شاء الله که خیر

الهی شکر  من مشهدم عزیزم امشبم حرم بودم برات دعا کردم ان شاء الله بحق امام رضا ع تو این شب ولا ...

عزیزم😘یه دنیا محبت کردی چقدر قلبم آروم شد با خوندن کامنتت❣ ایشالا سهم خودت باشه این حال خوب🌹🌹🌹

2824
2823
2791
2779
2792