2777
2789

روی ۱۱۶۰۰ خریدیم الان خیلییییی اومده پایین نمی‌دونم بفروشم یا نگه دارم 

شانس من ....

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

لازم نداری برای چی میخوای بفروشی ؟! 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لازم نداری برای چی میخوای بفروشی ؟!  

ضرر بیشتر نکنم

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
الان پولشو لازم داری؟

شاید ماه دیگه نیازم بشه

ضرر بیشتر نکنم

چی بگم والا 

اگه برای خرید یک چیز بزرگتر میخوای ، بفروش 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

من هم تو طلا و سکه ضررمم

دولت داره تلاش میکنه فکر دلالی رو از سر مردم بندازه

داره یه کاری میکنه مردم پولاشونو برگردونن به وسایل ضروری یا بانک

میدونی اول گرونی ماشین  داشتم رانا میخریدم اون موقع اون مدل ۲۳۰ میلیون میرزید تو دیوار ۲۳۰:قیمت روز پیدا کردم 

زنگ زدم گفت بیا ۲۵۰ معامله کنیم گفتم مگه امروز نزدی ۲۳۰ ؟ گفت پشیمون شدم تو دوساعت رفته بالا 

گفتم خب پس ۳۰ میلیون بقیه رو جور ببینم میتونم بکنم

فردا صبح زنگ زدم گفتم ۲۵۰ اماده کردم کجا بیام ماشین رو ببینم معامله بشه

گفت ۲۷۰ نشسته جلوم داره التماس میکنه میترسم بفروشم ارزون فروخته باشم  پرسیدم شما دلالی 

گفت نه به خدا خونگی ام 

این دلالی ها باید درست بشه حتی اگر شده با ضرر من و شما

چاره ای نیست

من هم تو طلا و سکه ضررمم دولت داره تلاش میکنه فکر دلالی رو از سر مردم بندازه داره یه کاری میکنه مر ...

عزیزم برای پس انداز اسمش دلالی نیست حداقل چند تا باید داشته باشی و بخری گرون تر بفروشی که بشه دلالی 

من راضیم بیاد پایین ولی نه یه قرون بیاد پایین دوهزار بره روش متاسفانه همه چیز الان اینطوریه اما بازم پایین بیان به نفعه گیرم به ضرر من بیچاره

عزیزم برای پس انداز اسمش دلالی نیست حداقل چند تا باید داشته باشی و بخری گرون تر بفروشی که بشه دلالی& ...

من هم برای اینکه پول جهیزیه دخترم به روز بمونه گرفتم

عزیز دلم همه یه بهونه عقلانی داریم

منتها به وقتش چون به گرون شدن خوشحال میشیم نه ارزون شدن پس در حقیقت به طور نامرئی فوت به اتیش گرونی جنس سرمایه گذاری مون میکنیم

متاسفانه

من هم برای اینکه پول جهیزیه دخترم به روز بمونه گرفتم عزیز دلم همه یه بهونه عقلانی داریم منته ...

انشالله به  وقتش بتونید بهترین جهیزیه رو بگیرید منم برای عمل پس انداز کردم چاره ای نیست پول روز به روز بی ارزش تر میشه چاهیه که خودشون کندن