2777
2789

[QUOTE=291617353]شما مشاور و روانپزشک خبره سراغ دارید؟ آخه این مشکلی نیست که کسی بخواد راهکار خطرناکی بهم بده[QUOTه

من مشهد هستم.دکتر موسوی بسیار پزشک حاذقی هستند.مطبشونم بلوار سجاد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا بدترشدی؟ الان چندسالتون؟

از همون ۱۶ سالگی خانوادم نمیدونستن من افسردگی دارم و خودم تنهایی پیگیر میشدم می‌ترسیدم ب کسی بگم  فکر میکردم منو قراره ببرن تيمارستان 🙁🤦‍♀️سنم کم بود دیگه ولی خودن پیگیر شدم روزای اول خوب شدم ول کردم دوباره همه چی برگشت ب حالت قبلی و بدتر شدم الانم همونم و تغییری نکردم 

آخرش اینقدر منزوی شدم حتی نمیرم بیرون جز دانشگاه و کارای ضروری 

خونه نشین شدم رسما 

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
روانشناست از چه روشی داره کمکت میکنه؟ راهکاری بهت داد؟ سرخود چه دارویی؟!

سر خود قرص اس سیتالوپرام 10

روانشناس بهم گفت قرص رو بنداز دور چون مناسب سنت نیست. مسائل کودکیم رو واکاوی کردیم و یه تست روانشناسی ازم گرفت و با تحلیلش بهم گفت که گره های روانیم کجان. بعدشم بهم راهکار میده

خب چجوری؟ من کارکردهای اصلی زندگیم مختل شده

واقعا برای منم خیلی سخته فقط استخر میرم دارم برای نجات غریق آماده میشم و در کنارش زبان انگلیسی میخونم 

میخوام از این هفته برم کتابخونه با بقیه درس بخونم 

فکر کنم تنها راهش اینه که خودمون رو سرگرم کنیم هدف تعیین کنیم و حتی با وجود ناراحتی مون ادامه بدیم 

واقعا من وضعیتم خیلی بده ولی چه میشه کرد فقط خودم رو دارم باید مواظب خودمون باشیم

Maryam::❤️

دقیقا منم همش خونم!!

خوب تو چیکار کردی و چیکار میکنی برای پیشگیری این افسردگی 🥲؟

سعی کن توی اجتماع باشی و بری بیرون مث من نباش زیاد ♥️

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
بچه ها من اصلا حالم خوب نیست، چندباری هم رفتم پیش روانشناس تاثیری نداشت الآنم همش خونم!!

خب پیش روان پزشک هم برو دارو بگیر و مهم تر از همه اینکه سبک زندگیت رو باید عوض کنی