2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من 

ن کاری نکردم فقط ۱۵ ۱۶ سالم بود چند بار پیش روانشناس رفتم خوب نشدم بدتر هم شدم دیگه پیگیر نشدم گاهی اوقات خیلی خوبم گاهی اوقات بهتر میشم ولی یهو همه چی بد میشه 

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 

سلام عزیزم.من خواهرم و چند نفر از دوستانم درگیرشن.تجربه ای که دارم اینه که فقططط مراجعه به روانپزشک دارو درمانی و رواندرمانی میتونه حالتو خوب کنه.جواب درمان افسردگیتو از دیگران نخواه.

سالهاست درگیرم درمان افسردگی خیلی به محیط وجو زندگی بستگی دارد درک و همراهی اطرافیان بعد هم همت خود فرد 

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
سلام عزیزم.من خواهرم و چند نفر از دوستانم درگیرشن.تجربه ای که دارم اینه که فقططط مراجعه به روانپزشک ...

شما مشاور و روانپزشک خبره سراغ دارید؟ آخه این مشکلی نیست که کسی بخواد راهکار خطرناکی بهم بده

من یه مدت سر خود داروی سبک  میخوردم دیدم افاقه نکرد. الان یه ماهه به روانشناس مراجعه می کنم و ا ...

روانشناست از چه روشی داره کمکت میکنه؟ راهکاری بهت داد؟ سرخود چه دارویی؟!

سلام، خب راهکاری دارید؟

اول اینکه ارتباط با خدا رو باید قوی کرد مثل نماز و قرآن خوندن خیلی تاثیر داره ، سعی کنی دوستای خوب پیدا کنی و باهاشون ارتباط داشته باشی ، اصلا اخبار منفی رو دنبال نکنی با آدمای منفی نگر سعی کنی صحبت نکنی ، فیلم های شاد و طنز ببینی کتاب خوب بخونی اینا خیلی تاثیر دارن