2777
2789
عنوان

رابطه ...

880 بازدید | 56 پست

سلام دوستان ، راستش خیلی دلم گرفته

من همسرم کارش اغماریه و خیلی سال هست به این صورته ... من اوایل خیلی از نظر جنسی اذیت میشدم و هر بار هم که برمیگشت شاید مشکلی پیش میومد و با هم بحثمون میشد بیشترش هم مربوط به خانوادش میشد بعد من دقیقن بعد از ناراحتی روز بعد یا کلن نیاز ج ن س ی پیدا میکردم ولی همسرم از من دوری میکرد تا اینکه به مرور نیاز من خیلی به من فشار آورد و به کل خیلی نیازم کم شد گاهی میومدم تو نی نی سایت و میدیدم خانومااا از خوب بودن روابطشون تعریف میکنن گریم میگرفت..

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌

تا اینکه به مرور سرد شدم و در کنارش عصبی و یه حس تنفر خاصی نسبت به همه چیز دارم اونقدر که شبها تا صبح گریه کردم اونقدر که سرخورده ی عاطفی شدم حس میکنم یه کمبودهایی تو من به وجود اومده که با هیچ چیز جبران نمبشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیجوقت راحب خونواده با هم بحث نکنین شما مسئول رفتار بقیه نیستین واسه هم که عزیزم.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
تا اینکه به مرور سرد شدم و در کنارش عصبی و یه حس تنفر خاصی نسبت به همه چیز دارم اونقدر که شبها تا صب ...

درمان میشه ریشه اش باید پیدا شه پادکست و کتاب های خوددرمانی بخون یا میتونی برو مشاوره.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
شما از نظر رابطه عاطفی مشکل دارین یا جنسی

نمیدونم دقیقن من قبلن خیلی گرم بودم ولی همسرم با اینکارا منو سرد کرد البته بگم مشکلاتم خیلی زیاده یکیش اینکه اصلن نمیتونم باهاش دو کلام حرف بزنم زود ناراحت میشه یا مثلن دلم میخواد اگه یه کلیپ خنده دار تو گوشی میبینه منم صدا کنه بگه بیا تو هم ببین ولی براش مهم تگنیس 

نمیدونم دقیقن من قبلن خیلی گرم بودم ولی همسرم با اینکارا منو سرد کرد البته بگم مشکلاتم خیلی زیاده یک ...

شما الان خودتون دوست دارین رابطتون دوباره گرم بشه

اینکه شما سرد شدین به این خاطر که شوهرتون ورفتارش روی شما اثر گذاشته

درمان میشه ریشه اش باید پیدا شه پادکست و کتاب های خوددرمانی بخون یا میتونی برو مشاوره.

من به مرور و بعد از زایمان افسردگی گرفتم و حمایت نشدم باهام دعوا میکرد بیشتر ... الانم از رابطه جنسی حس تنفر پیدا کردم و چیزی که خیلی ناراحتم میکنه اصلن براش ارضا شدن من مهم نیس فقط خودش حتی از راه دهانی توسط من ارضا بشه کافیه براش ...