2777
2789
عنوان

رابطه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم اقماری چقدر بده این شغل کثیف 

خیلی میدونی من چقدر تو حالم تاثیر داشت میدونی چقدر همسر من اصلن براش مهم نیس شب کنار من بخوابه یا نه بخدااا از خداشه یه بهونه گیر بیاره بره جدا بخوابه😔

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌

من نابود شدم رسمن تنهاییم که بماند ...

شوهر منم اقماری ما این مشکلات رو از سر گذروندیم ولی تنهاییمون واقعا برام عذابه زندگیمون دو تکه اس ولی با همه سختی هاش داریم کنار میایم و همدیگه رو آزار نمیدیم بیشتر خانواده ام کارشون اقماریه همه از این دست مشکلات داریم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
🤣🤣🤣🤣 و باز هم ما

😁😁😁🤕دلم گرفت از تاپیکش حالا شما خوبه فعلا بچه نداری😄

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
شما الان خودتون دوست دارین رابطتون دوباره گرم بشه اینکه شما سرد شدین به این خاطر که شوهرتون ورفتارش ...

من روانکاو هم رفتم گفت شرایطتت خیلی سخته ولی به همسرم که میگم یه بارم نشده حقو به من بده همیشه میگه تو که راحت نشستی تو خونه منم که دارم سختی میکشم

خیلی میدونی من چقدر تو حالم تاثیر داشت میدونی چقدر همسر من اصلن براش مهم نیس شب کنار من بخوابه یا نه ...

همسر من اینجور نیست ولی اگ من محلش ندم خ راجت میتونه کنار بیاد چون عادت کرده 

اصلا مثه مردای دیگ نیست خ خود داره 

من فک میکردم اخلاقش اینه نگو به خاطر کارشه ک دو هفته نیست عادت کرده

من روانکاو هم رفتم گفت شرایطتت خیلی سخته ولی به همسرم که میگم یه بارم نشده حقو به من بده همیشه میگه ...

اره خوب حق به شما نمید چون حرفهای که شما بهش میگین با کمی اضافه کردن به خود شما تحویل میده 

من روانکاو هم رفتم گفت شرایطتت خیلی سخته ولی به همسرم که میگم یه بارم نشده حقو به من بده همیشه میگه ...

براش توضیح بده که تنهایی و بهش نیاز داری ...توخونه نشستی و کارایی که مرد خونه باید انجام بده با بچه کوچیک دارم انجام میدم درسته کارت سخته ولی برا منم سخته نصف ماه رو نقش مرد خونه رو بازی کنم....شاید یه تلنگری بهش خورد

همسر من اینجور نیست ولی اگ من محلش ندم خ راجت میتونه کنار بیاد چون عادت کرده  اصلا مثه مردای د ...

اونقدر شبا گریه کردم حالم از شرایطم بهم میخوره حس حقارت خیلی بهم دست داده ، دعوا زیاد میکنیم چون درکم نمیکنه اصلن حس نمیکنم همسرشم نمیدونم چجوری بگم ولی دلم گرفته خیلی 

و منی ک خیلی زیاد سردم ا رابطه بدم نمیاد ولی احساس نیاز ندارم.همسرم اذیت میشه و میگه ولی من نمیتونم نیازاشو برطرف کنم.اصلا نمیتونم 

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت