من همسرم کارش اغماریه و خیلی سال هست به این صورته ... من اوایل خیلی از نظر جنسی اذیت میشدم و هر بار هم که برمیگشت شاید مشکلی پیش میومد و با هم بحثمون میشد بیشترش هم مربوط به خانوادش میشد بعد من دقیقن بعد از ناراحتی روز بعد یا کلن نیاز ج ن س ی پیدا میکردم ولی همسرم از من دوری میکرد تا اینکه به مرور نیاز من خیلی به من فشار آورد و به کل خیلی نیازم کم شد گاهی میومدم تو نی نی سایت و میدیدم خانومااا از خوب بودن روابطشون تعریف میکنن گریم میگرفت..
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خیلی میدونی من چقدر تو حالم تاثیر داشت میدونی چقدر همسر من اصلن براش مهم نیس شب کنار من بخوابه یا نه بخدااا از خداشه یه بهونه گیر بیاره بره جدا بخوابه😔
شوهر منم اقماری ما این مشکلات رو از سر گذروندیم ولی تنهاییمون واقعا برام عذابه زندگیمون دو تکه اس ولی با همه سختی هاش داریم کنار میایم و همدیگه رو آزار نمیدیم بیشتر خانواده ام کارشون اقماریه همه از این دست مشکلات داریم
غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
من روانکاو هم رفتم گفت شرایطتت خیلی سخته ولی به همسرم که میگم یه بارم نشده حقو به من بده همیشه میگه ...
براش توضیح بده که تنهایی و بهش نیاز داری ...توخونه نشستی و کارایی که مرد خونه باید انجام بده با بچه کوچیک دارم انجام میدم درسته کارت سخته ولی برا منم سخته نصف ماه رو نقش مرد خونه رو بازی کنم....شاید یه تلنگری بهش خورد
غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
همسر من اینجور نیست ولی اگ من محلش ندم خ راجت میتونه کنار بیاد چون عادت کرده اصلا مثه مردای د ...
اونقدر شبا گریه کردم حالم از شرایطم بهم میخوره حس حقارت خیلی بهم دست داده ، دعوا زیاد میکنیم چون درکم نمیکنه اصلن حس نمیکنم همسرشم نمیدونم چجوری بگم ولی دلم گرفته خیلی