2777
2789
عنوان

رابطه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 56 پست
من روانکاو هم رفتم گفت شرایطتت خیلی سخته ولی به همسرم که میگم یه بارم نشده حقو به من بده همیشه میگه ...

چ سختییی 

بخدا شوهر من هروقت رفته کار کل تایمش راحت سرش تو گوشیه من بیشتر کارم سخته تا اون 

باورت نمیشه از ۱۲ساعت کار ۱۳ساعتش سرش تو گوشیه🫤

اخر بار ک میاد خونه هی ناله ک وای خسته شدم وای کارم سخته 

منم مثه احمقا فک میکردم واقعا کارش سخته ببین جسمی اصلاااااا کار ندارن 

من الان بهش تیک میندازم میگم تو اصلا کارم میکنی؟! همش برا خودت علافی 😐🖐🏻

چقدر کاربریتون قدیمیه🙂

بنظرم بخاطر فشار کاری هست،به هر حال زن و شوهر با اختلاف هاشون زندگی میکنن،و مطلقا عین هم نمیشن،یه نفر باید کوتاه بیاد و بره از اون یکی دلجویی کنه و بر ای بهتر شدن زندگی تلاش کنه،اگه اون درک این چیزارو نداره ،شما تلاش کن تا اون هم متوجه بشه

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلن واسش حال من مهم نیس کلن منو آدم حساب نمیکنه همه چی برام عقده شده 

کلا این دوهفته دوری باعث میشه ادم الکی خیلییی دلخوریا را برا خودش به وجود بیاره 

کاش ی جا سرتو گرم میکردی ببینی رابطه ات باهاش بهتر میشه یا ن

براش توضیح بده که تنهایی و بهش نیاز داری ...توخونه نشستی و کارایی که مرد خونه باید انجام بده با بچه ...

خیلی گفتم فایده نداشته حتی پام شکست برای بار دوم گفت ای بابا توام که همش یه جات میشکنه یا مثلن یه شب حالم بد بود گفتم خودمو میکشم دلم میخواست بغلم کنه بگه عزیزم من کنارتم خوب میشی جاااش بهم گفت برو خونه بابات خودتو بکش اینجا نیوفتی رو دست من 

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌

کلا این دوهفته دوری باعث میشه ادم الکی خیلییی دلخوریا را برا خودش به وجود بیاره  کاش ی جا سرتو ...

من بابام از مامانم جدا شده و هیچ پشتوانه ی عاطفی ندارم خیلی کمبود دارم خیلی 

خیلی گفتم فایده نداشته حتی پام شکست برای بار دوم گفت ای بابا توام که همش یه جات میشکنه یا مثلن یه شب ...

ببخش ولی بعضی آدم دوست دارن نفهم باشن💔این یکی دیگه کارشو بهونه کرده

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
و منی ک خیلی زیاد سردم ا رابطه بدم نمیاد ولی احساس نیاز ندارم.همسرم اذیت میشه و میگه ولی من نمیتونم ...

چی بگم هر کدوممون یه جوری اذیتیم 

چقدر کاربریتون قدیمیه🙂 بنظرم بخاطر فشار کاری هست،به هر حال زن و شوهر با اختلاف هاشون زندگی میکنن،و ...

آره عزیزم خیلی سال پیش اومدم ولی اغلب خواننده ی خاموش هستم .... 

من کلن افسردگی گرفتم و حتی خودم نمیتونم به داد خودم برسم دیگه

بنظرم یه کم بیخیالش شو ازش فاصله بگیر بزار ببینه خوش میگذرونی. مردا حسودن . نمیتونن ببین زنا بهشون خوش بگذره تنهایی خودشون را قاطی میکنن .یه کم استقلال داشته باش. هر بهش نیازات را نگو . دعوا نکن .بهونه نده دستش که ازت دور بشه لباسای متنوع بپوش اگه ارایش دوس داره گاهی وقتا ارایش کن ن همیشه که عادی بشه براش.