2821
2789
چقد این پز اشنا بود از طرف خواهرم

بخدا پز نبود شنیدم مثلا میگن آخ من اگه چشم سبز تورو داشتم آخ من اگه قدتو داشتم ولی همش الکی هیشکی نمیاد ینی اصلا برهوت 

عوض شده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سر کار میرم اتفاقا تو ظاهر همه خوششون میاد و بهم میگن فلانه بیثاره خوشگله ولی هیشکی نمیاد ینی اصلا ب ...

بخدا توی ازدواج چیزی نیست...سعی کن خودتو بکشی بالا...پول پس انداز کنی برو مسافرت طلا بخر....خودت خودتو دوست داشته باش رابطه های الان گند میزنن تو حال روحی آدم ....شغل داری دستت تو جیب خودته.از من به تو نصیحت زندگی کن قسمتت اگه کسی باشه خدا میزاره سر راهت...الان من با کسی که دوسش داشتم ازدواج کردم ولی اینقدر مشکلات هست فشار اقتصادی هست ...بازم خداروشکر ولی می‌خوام اینو بگم فکر نکن حتما باید یه مرد دوستت داشته باشه و کنارت باشه میفهمم نیاز داری ولی حرص اینجور چیزا رو نخور من خودم ۳۰سالگی ازدواج کردم الان دوساله زیر سقفیم ولی همش داریم میدوئیم پس انداز نمی‌تونیم کنیم الان شوهرم بیهوشه پنج صبح رفته سرکار ۸شب رسیده خونه.یکم به حرفام فکر کن

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
مردامیمیرن برا کسی که روابط اجتماعیش خوبه  وبگو بخندکنه

والا منو نمی‌خوام با افسرده ازدواج میکنن با خندان ازدواج میکنن فقط منو نمی‌خوام گریم گرفته دیگه دختر خاله هام همشون چه کسایی میخوانشون هی میان میگن قرار خواستگاریه دکتر داره میاد مهندس داره میاد من چی هیچی

عوض شده

ارزش خودتو ببر بالا ب چاخان شده بگو فلانی از فامیل برای پسرش خاستگاریم کرده گفتم نه اینارو جلو پسرا بگو یا هیچ وقت جلو پسرا از خودت ایراد نگیر هر چن وق ی بار نامحسوس ازز خودت تعریف کن خوش خنده باش ولی سبک نه 

میشه برای شفای چشمای منم دعا کنید معجزه بشه خوب بشم عمل پلک کردم ناموفق بود. شوهرم بهم بی محلی میکنه

من پلکمو یساله عمل کردم رد بخیه پلکم ناجور سفید شده گوشه های چشمم برجستگی داره چشمامم تقارون ندارن یکیش حدود ۲ میل پتوز گرفته. چطوری رد بخیه ها رو از بین ببرم کسی رد زخم یا بخیه قدیمی داشته. ک درمان کرده باشه

تو رو خدا میشه برام دعا کنبد

کسی هست مشکل منو داشته باشه درمان کرده باشه

لابد خیلییییی جدی و سنگین هستی. مردا تا روی خوش نبینن اغلب دلشون نمیلرزه. معمولا اولش یه چراغ سبز کوچولو لازمه. منم هیشکی عاشقم نشد آخرم سنتی ازدواج کردم🥲

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
بخدا توی ازدواج چیزی نیست...سعی کن خودتو بکشی بالا...پول پس انداز کنی برو مسافرت طلا بخر....خودت خود ...

ولی میدونی اینکه ینفر داره بخاطرت سر کار میرم جون می‌کنه چه حسی داره ،روز تولدم هیشکی بهم تبریک نگفت حتی یه شاخه گل نداد خودم رفتم مثلا واسه خودم اما فایده ندارد تنهایی خیلی بده چون بخودمم قول دادم با کسی دیگه دوست نشم چون یا دروغ شنیدم یا میخواستم سو استفاده کنم بخودمم میگم ینی من اینقدر بدم که منو نمیخواد کسبع

عوض شده

منم همینطور  حس میکنم کسی دوسم نداره 🥲

وقتی خودتون خودتون رو دوست نداشته باشین چجور کسی دوستتون داشته باشه...اعتمادبنفس داشته باشین

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز