2821
2789
وقتی خودتون خودتون رو دوست نداشته باشین چجور کسی دوستتون داشته باشه...اعتمادبنفس داشته باشین

آخه دور و بریا اکثرا با یکی هستن ولی من هیچی

برای همین نمیتونم خودمو دوست داشته باشم،البته میدونم حرفتون درسته

اولا اوضاع خیطه همه می‌دونن ندارم بعدم به اونا دروغ بگم دل خودم چی وقتی میبینم آدما زشت خوشگل فقیر پولدار هرچی خاطر خواه دارن اما من حتی به پسر حاضر نیست بهم فکر کنه بخدا انگار طلسمه حتی کلی وسیله دستمه تو خیابون یه پسر نمیگه بیام ازدستش بگیرم یا مثلا وقتی با ماشین خواهرم پنچر کردم یه پسر پیاده نشد بگه بیام کمک فقط تیکه مینداختن خوشگله خوشگله انگار مثلا خوشحال بودن من پنچر کردم

عوض شده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از كجا ميدونن مگه اين كه ساده باشي بشيني پيششون دردو دل كني خودت بگي كسي منو نمي خواد كتاب افكار منف ...

خوب خواستگار دم خونه میاد تحقیق وقتی نه محل کار کسی تحقیق می‌کنه نه خونه خوب نیست دیگه

عوض شده

ولی میدونی اینکه ینفر داره بخاطرت سر کار میرم جون می‌کنه چه حسی داره ،روز تولدم هیشکی بهم تبریک نگفت ...

میفهمم چی میگی...هر چیزی یه وقتی داره گلم..انشاالله خدا یه قسمت خوب نصیبت کنه با خودت بگی ارزششو داشت.ارزش تنهایی و پاک بودنمو داشت.اینکه تنها بمونی تا آخر عمر شرف داره با بودن با کسی که زندگیو برات زهر کنه صرفا به خاطر اینکه تنهایی یا کسی دوستت داشته باشه...همه ی دکتر مهندسا فرشته نیستن درک و شعور و آرامش دادن به طرف مقابل مهمه...با این افکار منفی خودتو خفه نکن...بخدا قسم طرف دکتره چیزی کم نداره زنش خوشگل ماشین خونه مسافرت ولی خیانت می‌کنه به زنش.نه اینکه از خودم در بیارم امروز اتفاق افتاد....هر کی زخم زبون زد بگو زندگی خودمه تصمیمه خودمه به وقتش خدا خودش  خوب می‌دونه چیکار کنه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
منم همینطور   کسی دوسم نداره 🥲

چیکار کنیم به نظرت من مطمعنم من میمونم شما هم میرین انگار من واسه تنهایی ساخته شدم از بچگیم کابوس اینو داشتم که تنها بمونم همه میرن واسه همین سرمو با ویزای دیگه گرم کردم الان با یسری کارایی که اصلا دوست ندارم اما انجام میدم تا نکن کم اورده

عوض شده

اینجوری نگو حداقل یه همدم و مونس داری تو خونه خودت هستی

شکر خدا...من همیشه شکر کردم .مشکلات میان و‌میرن.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
چیکار کنیم به نظرت من مطمعنم من میمونم شما هم میرین انگار من واسه تنهایی ساخته شدم از بچگیم کابوس ای ...

نه بابا مال بد بیخ ریش صاحابشه🤣منم پیش خودتم

چند سالته مگه؟

نه بابا مال بد بیخ ریش صاحابشه🤣منم پیش خودتم چند سالته مگه؟

جدی میگم من کابوس تنهایی دارم حتی یسری خواب دیدم همه دنیا رفتن من تنها موندم میگم خدایا چه غلطی کنم هیشکی بهم کمک نمیکنه ۲۴سالمه عشقم

عوض شده

چیکار کنیم به نظرت من مطمعنم من میمونم شما هم میرین انگار من واسه تنهایی ساخته شدم از بچگیم کابوس ای ...

چقدر عجله داری

تازه ۲۴  سالته ها

پسر خوشگلم خوش اومدی به زندگی من و بابایی😍😍
جدی میگم من کابوس تنهایی دارم حتی یسری خواب دیدم همه دنیا رفتن من تنها موندم میگم خدایا چه غلطی کنم ...

چون زیاد فکر میکنی برای همین این خوابا رو میبینی

حالا من فکر کردم چند سالته،صد در صد که تنها نمیمونی 

فقط باید منتظر باشی

چقدر عجله داری تازه ۲۴  سالته ها

اطرافیان تحت فشارش میزارن..تاثیر گذاشته روش.قدیما ۱۹سالت میشد شوهر نمی‌کردی میگفتن ترشیده...الان دیگه اینجور نیست

نه الان دختر خاله هام همه متاهلن بحث سر ازدواج نیست سر اینه تا حالا آدم واسه دوستی بوده فراوون اما دوسم نداشتن

عوض شده

اطرافیان تحت فشارش میزارن..تاثیر گذاشته روش.قدیما ۱۹سالت میشد شوهر نمی‌کردی میگفتن ترشیده...الان دیگ ...

اره اصلا انگار برعکسه حالا شوهر کنیم هرچی مجردها میاد جلو میگه به به مجردی الان نمیزارین از مجذدینون لذت ببریم ولی من فوبیای تنهایی دارم تو مدرسه التماس معلم میکردم بیاره زودتر برم چون زوذم به باقی نمی‌رسید منو هول میدادن باورتون نمیشه یهو مدرسه خالی میشد انگار یه حسی تو مدرسه میخواست منو گیر بندازه گریم می‌گرفت هیشکی نبود تا برم از دم در بیرون سکته میکردم

عوض شده

میترسم چون هیشکی نیست اگه مریض شم ببرتم دکتر هیشکی نیست حالمو بپرسه من واسه هیشکی مهم نیستم میدونی خانواده جای خودشو داره اینکه از غریبه هیشکی دوسم نداری تعجب اوره برام من با همه مهربونم حتی اگه کسی فحشم بده بهش بی احترامی نمیکنم 

عوض شده

اره اصلا انگار برعکسه حالا شوهر کنیم هرچی مجردها میاد جلو میگه به به مجردی الان نمیزارین از مجذدینون ...

همونه اینقدر اذیتی....پیش یه روانپزشک برو مشکلتو حل کن شاید یه راهکار داد بهت حالت بهتر شه عزیزم

2825
2823
2791
2779
2792