2777
2789

چندسالته عزیزم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شاید زیاد تو اجتماع نمیری  و اینکه الان ۷۰ درصد خواستگاری ها از روی شناخت قبلی و دوست بودنه دی ...

سر کار میرم اتفاقا تو ظاهر همه خوششون میاد و بهم میگن فلانه بیثاره خوشگله ولی هیشکی نمیاد ینی اصلا بخدا کم آوردم دارم جلو همه خجالت میکشم همه بهم یجوری نگاه میکنن پز میدم مثلاا مارو فلان پسر میخواد تو رو نه

عوض شده

سر کار میرم اتفاقا تو ظاهر همه خوششون میاد و بهم میگن فلانه بیثاره خوشگله ولی هیشکی نمیاد ینی اصلا ب ...

توهم پز بده 

مثلا بگو اونشب رفتیم خونه فامیل پسرشون منم پسندید من قبول نکردم و فلاااان 😂😂😂

متولد ۸۸ نیستم ،۱۹ سالمه😚 میشه لایکم نکنی؟
توهم پز بده  مثلا بگو اونشب رفتیم خونه فامیل پسرشون منم پسندید من قبول نکردم و فلاااان 😂😂😂

اخه الکی بگم ته دل خودم چی وقتی میفهمم هیچ پسری تو عمرم منو دوست نداشته هرجا میرم میگن فلانی بخاطر فلان دختر چیکار کرده ولی واسه من اصلا انگار تمام پسرا باهام دشمنی دارم رغیبن پسره منو میبینی یاد این میوفته چی ازم کم داره دلم میسوزه برا خودم

عوض شده

سر کار میرم اتفاقا تو ظاهر همه خوششون میاد و بهم میگن فلانه بیثاره خوشگله ولی هیشکی نمیاد ینی اصلا ب ...

توهم بگوهزارتاخواستگاردارم ازشوهرکردن خوشم نمیادمثه دوستای من خودم متاهلم همه پیشم میگن فلانی بخاطرمن گریه میکنه

2790
2778
2791
2779
2792