2777
2789
عنوان

بی بی چک-عکس

132 بازدید | 11 پست

خانونونا روز شیشم تاخیرمه 

بی بی گذاشتم اولش یه هاله خیلییییییی کمرنگ بود ک به زور دیده میشد 

تو عکس دقت کنید 

https://s8.uupload.ir/files/img_20230518_103135_d43.jpg

بعدش ک خشک شد واضح شد 

مثبته یا منفی؟ 

https://s8.uupload.ir/files/img_20230518_134435_e5la.jpg

منفیه باتوجه به روزای تاخیر.خشک بشه هم که دیگه اعتبارنداره

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شش روز بعد از تاخیر باید پررنگ تر باشه که

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

فک نکنم مثبت باشه 

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

مارک لاوین رز یا یه چیز خوب بخر 

فردا دوباره با اولین ادرار صبحت تست بزن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂