2777
2789
عنوان

بیاین

24 بازدید | 8 پست

من امروز سر یه موضوع با پارتنرم قهر کردم یه مدته اینستاش تعلیق شده بهش میگم بیر گوشی فروشی درست کنه اینم از صبح تا ۱۰ شب سرکاره اونروز گفتش آخرهفته میبرم الان دوباره بهش گفتم گوشیتو بده یکی از رفیقات ببره گوشی فروشی خودت حوصله نمیکشه گفتش من نمیتونم اعتماد کنم به کسی کل زندگیم تو گوشیمه منم گفتم چی هست که میترسی از دستت بره و اونم برگشت گفت به توچه ربطی داره فضولی و فلان زندگی شخصیمه دوباره بهش گفتم از کل گوشیت اسکرین بده نداد بنظرتون کار من اشتباه بود یا اون؟

کار توچه ربطی داره اصلا شاید میترسه گوشی رو گم کنه یا بدزده فقط اطلاعاتش نیست کهحتی عکساش با خود تو ...

پس چرا بامن اینطوری حرف میزنه میگم از گوشیت اسکرین بده ببینم چی هس توش میگه فضولی زندگیه شخصیمه این حرفش بیشتر ناراحتم کرد یعنی چی که به من ربط نداره

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پس چرا بامن اینطوری حرف میزنه میگم از گوشیت اسکرین بده ببینم چی هس توش میگه فضولی زندگیه شخصیمه این ...

چون اصلا حرف اولت که گفتی چرا نمیدی خیلی بدبختانه بوده و با گارد گفتی بهش برخورده

مودبانه میگم . درخواست دوستی ندین

پس چرا بامن اینطوری حرف میزنه میگم از گوشیت اسکرین بده ببینم چی هس توش میگه فضولی زندگیه شخصیمه این ...

کل زندگیشم که به تو ربط نداره مثلا حرفاش با خانواده و پدر مادرش چرا باید به تو اشتراک بذاره

مودبانه میگم . درخواست دوستی ندین

کل زندگیشم که به تو ربط نداره مثلا حرفاش با خانواده و پدر مادرش چرا باید به تو اشتراک بذاره

درسته اونم هست ولی وقتی گفت کل زندگیم توشه باخودم گفتم حتما داره یه غلطی میکنه