2777
2789
عنوان

گربه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 90 پست
مرغ پخته بدون نمک و ادویه له کن بده بهش میخوره  آب مرغ دوس دارن میخورن

اینا که خیلی کوچیک بعید میدونم از همین حالا غذا بخورن 

سلام لطفا توجه کنید!!! ⚠️خواهش میکنم به  نظر من احترام بزارید وقتی تو تاپیک من شرکت میکنید خارج از بحث موضوع حرف نزنید یا بحث رو منحرف نکنید که کم کم به تعطیل شدن نزدیک بشه !از کاربرایی که با کمال میل منو به خاطر مشکلم راهنمایی میکنن  خیلی تشکر میکنم 💖.چون دقیقا تبادل نظر در اصل برای راهنمایی کردن همدیگه به طور صحیحه!یاد بگیریم اگه نظر مفیدی نداریم تو تاپیک شرکت نکنیم اصلا🙅‍♀️ که صفحات تاپیک الکی جلو نره💁‍♀️ و شلوغ نشه🤦‍♀️!از کاربرایی که اصلا مراعات نمیکنن و شرایط حال استارتر و بقیه کاربر هارو درک نمیکنن به شدت متنفرم😡 دقیقا منظورم همون کاربر هایی هستن که میان تو تاپیک بقیه مسخره بازی درمیارن اگه موضوع تاپیک جدی باشه و چله زیارت و تبلیغ میزارن یا میگن تاپیک منو گزارش کنید تورو خدا به جاش براتون دو رکعت نماز میخونم 😐🤕🗿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پس دیگه نمیاد🥺💔لطفا بهشون یکم غذا بده فعلا یه ذره نون ریز کن خیلی ریز روش یکم ماست بریز بده بهش ...

وای خدا من فقط براشون غذا میزارم اصلا یه متر نزدیک نمیشم بهشون بیام دست بزنم بهش جرعت ندارم 🥺🥺

واقعا شرایط خریدن اینارو ندارم اما از اون ور نمی خوام بمیرن🥺

یذره مرغ که میتونی بدی لطفا بهشون بده

برات به پیام دیگم گذاشتم 

پیجای واگذاری رو نگاه کن اگهی بده اگر نمیتونی و از پس هزینه اش هم برنمیای..خیلی کوچیکن از بین میرن اگر چیزی نخورن طفلکا

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
آنقدری غذا نمیخورن ها یه تیکه از سینه مرغ کنار غذای خودتونم میتونی بدی بخورن  فقط له کن جلوشو ...

مرغی که  خودمون استفاده میکنیم نمک و ادویه داره مناسبشون نیست 

سلام لطفا توجه کنید!!! ⚠️خواهش میکنم به  نظر من احترام بزارید وقتی تو تاپیک من شرکت میکنید خارج از بحث موضوع حرف نزنید یا بحث رو منحرف نکنید که کم کم به تعطیل شدن نزدیک بشه !از کاربرایی که با کمال میل منو به خاطر مشکلم راهنمایی میکنن  خیلی تشکر میکنم 💖.چون دقیقا تبادل نظر در اصل برای راهنمایی کردن همدیگه به طور صحیحه!یاد بگیریم اگه نظر مفیدی نداریم تو تاپیک شرکت نکنیم اصلا🙅‍♀️ که صفحات تاپیک الکی جلو نره💁‍♀️ و شلوغ نشه🤦‍♀️!از کاربرایی که اصلا مراعات نمیکنن و شرایط حال استارتر و بقیه کاربر هارو درک نمیکنن به شدت متنفرم😡 دقیقا منظورم همون کاربر هایی هستن که میان تو تاپیک بقیه مسخره بازی درمیارن اگه موضوع تاپیک جدی باشه و چله زیارت و تبلیغ میزارن یا میگن تاپیک منو گزارش کنید تورو خدا به جاش براتون دو رکعت نماز میخونم 😐🤕🗿
وای خدا من فقط براشون غذا میزارم اصلا یه متر نزدیک نمیشم بهشون بیام دست بزنم بهش جرعت ندارم 🥺🥺

چرا ؟میترسی؟غذا چی گذاشتی براشون

توروخدا پس اگهی کن برای واگذاری توی شهرتون حتما هم دقت کن ادم درستی باشه بپرس چن نفرن بچه دارن یا نه ممکنه بچه ها از رو نادانی گربه رو اذیت کنن اگر خانم بود هم که بهتر واگذارشون کن به یکی امیدوارم سرنوشت خوبی براشون رقم بخوره 

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪

داروخونه های دامپزشکی شاید بتونن بهت کمک کنن احتمالا شیر خشکه مخصوص گربه داشته باشن 

فقط شیر لاکتوز دار یا همون شیری که خودمون مصرف داریم رو اصلا نده بهشون !

من اشتباه کردم بهش شیر معمولی دادم و به خاطر همین موضوع اول بدنش ضعیف شد بعد مرد 

چرا ؟میترسی؟غذا چی گذاشتی براشون توروخدا پس اگهی کن برای واگذاری توی شهرتون حتما هم دقت کن ادم درست ...

حقیقتش منطقه ما پر از سگ گربس کسی اینجا اهمیت نمیده اصلا  اینجا دامپزشکی نداریم 

ببین هم خوش شانسی که اونا رو داری هم اونا که تو رو دارن من بدبخت عاشق گربم ولی حساسیت دارم 

الهی🥲💔من صبح قبل اینکه خودم چیزی بخورم برای پیشی ها صبحانه میبرم ..

الان هم توی حیاطمون یک گربه ماده داریم ۲ سال بیشتره پیش ما میاد دوتا نینیشم اورده پیش من بهشون رسیدگی میکنم.گربه های محل روهم حمایت میکنم براشون غذا میبرم😍انقدر منو میبینن بدو بدو میان پیشم خودشونو میمالن به دست و پاهام ..فقط از خدا میخام توان مالی بهم بده که همینجوری بتونم این فرشته هارو حمایت کنم ..

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪