2777
2789
عنوان

فردا تولدمه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 65 پست
واسه من نیستن و کسی هم یادش نیست یه عمه دارم و یه ننه اونا یکم مهربون ترن

حتما نیست که تولد بگیری، فردا رو متفاوت بگذرون کارایی که تا حالا انجام ندادیو انجام بده، له بابات بگو بهت پول بده برو شهر بازی، بیشتر از همیشه به خودت برس و... 

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سوم تولدم بود.

مامان محترم رفته بود عقد سه روز تو خونه تنها بودم به کنار.

هیچ کس نیومد پیشم به کنار

کلی گریه کردم به کنار

کادو ای هم دریافت نکردم.

درصورتی که یه تعدادی میدونستن و میتونستن تنهام نذارن💔🥲 بدرک

🎀😶

من بیست و ششم تولدم بود ...قرار بود شوهرم بعدسالهابرام گوشی بخره ...گوشیم فقط برااومدن توسایته حتی ز ...

عزیزم

شوهر سخته اره خیلی

حالا ما دوس پسره میگیم نبود هم ب جهنم

از قبلش طی کردیم یکشنبه بیاد جمعه خونه مادربزرگمم ولی دو روزه از دستش ناراحتم به دلم نیست اونم ببینمش

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
من سوم تولدم بود. مامان محترم رفته بود عقد سه روز تو خونه تنها بودم به کنار. هیچ کس نیومد پیشم به ...

فدا سرمون :))

چقد تنهاییم نه ؟ :)

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
بهت درخواست دوستی دادم دوس نداشتی قبول کنی حتما

بخدا اصلا درخواست ها رو ندیدم ن ک انقد آقا درخواست میدن الانم رفتم توی درخواست هام اصلا باز نمیشه سایت خرابه بت درخواست دادم عزیزم🩷

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙
حتما نیست که تولد بگیری، فردا رو متفاوت بگذرون کارایی که تا حالا انجام ندادیو انجام بده، له بابات بگ ...

شهربازی این ماه رفتم

لباس کلی پول میخواد بخرم

ولی فبشیال میخوام برم و موخوره گیری حتما

نظرت خوب بود برام مرسی😍

پس اینایی که تولشون کلی هدیه گرون میگیرن با میز پر گل و بادکنک کین؟ :)

اینا فیکن توجه نکن 

📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌ای مردم سر ها بر نی باید ،گلبانگ آزادی می آید ،میسوزم ،میسازم ،میمیرم ،حقم را از ظالم میگیرم. دوست عزیز ک ب پروفایل و نوت توجه میکنی ن من ادم مذهبی نیستم کاش بودم اما توسل جستم ب قران و ائمه ک ی ذره ب خدا نزدیکترشم.

عزیزم شوهر سخته اره خیلی حالا ما دوس پسره میگیم نبود هم ب جهنم از قبلش طی کردیم یکشنبه بیاد جمعه ...

دوروزه همش بغض دارم اخه ادمی نیس ک بلدنباشه براخالش تولد میگرف با بهترین کادو ها و کیک و گل و....برامن پلرسال ی شاخع گل خالی گرفت امسال ب هیچ جاش نگرفت چشام دوروزه اشکیه

ی صلوات بفرس...خدابهت لبخند زد....
بخدا اصلا درخواست ها رو ندیدم ن ک انقد آقا درخواست میدن الانم رفتم توی درخواست هام اصلا باز نمیشه سا ...

مرسی خیلی دوس داشتم دوس شم باهات🌹❤

درخواست لغو کاربری دادم بعد مدتی درخواست برگردوندن کاربری رو دادم😍😍😍😍
بخدا اصلا درخواست ها رو ندیدم ن ک انقد آقا درخواست میدن الانم رفتم توی درخواست هام اصلا باز نمیشه سا ...

ندادی هنوز😔

درخواست لغو کاربری دادم بعد مدتی درخواست برگردوندن کاربری رو دادم😍😍😍😍
مرسی خیلی دوس داشتم دوس شم باهات🌹❤

من درخواست میدم میگه این کاربر قبلا درخواست داده 

بعد میرم توی درخواستا بالا نمیاد 

@نی_نی_یار_پنج لطفا درس کنین سایتو🫠

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙