واسه من نیستن و کسی هم یادش نیست یه عمه دارم و یه ننه اونا یکم مهربون ترن
حتما نیست که تولد بگیری، فردا رو متفاوت بگذرون کارایی که تا حالا انجام ندادیو انجام بده، له بابات بگو بهت پول بده برو شهر بازی، بیشتر از همیشه به خودت برس و...
2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 . یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺 محتاجم به دعاهاتون😞 عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜 رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پس اینایی که تولشون کلی هدیه گرون میگیرن با میز پر گل و بادکنک کین؟ :)
اینا فیکن توجه نکن
📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطانطوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌ای مردم سر ها بر نی باید ،گلبانگ آزادی می آید ،میسوزم ،میسازم ،میمیرم ،حقم را از ظالم میگیرم. دوست عزیز ک ب پروفایل و نوت توجه میکنی ن من ادم مذهبی نیستم کاش بودم اما توسل جستم ب قران و ائمه ک ی ذره ب خدا نزدیکترشم.
عزیزم شوهر سخته اره خیلی حالا ما دوس پسره میگیم نبود هم ب جهنم از قبلش طی کردیم یکشنبه بیاد جمعه ...
دوروزه همش بغض دارم اخه ادمی نیس ک بلدنباشه براخالش تولد میگرف با بهترین کادو ها و کیک و گل و....برامن پلرسال ی شاخع گل خالی گرفت امسال ب هیچ جاش نگرفت چشام دوروزه اشکیه