2777
2789
عنوان

فردا تولدمه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 65 پست
منو تو نیستیم بقیه ان😂😂 تولدت مبارک بیبم

والا

یه میز پر گل براشون رزرو میکنن با کلی بادکنک 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدت مبارک عزیزممم تولد من همه خانواده خونه بودن ولی کسی یادش نبود... 🥲

واسه من نیستن و کسی هم یادش نیست

یه عمه دارم و یه ننه اونا یکم مهربون ترن

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

راسی تولدت مبارک

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

باور کن مام مث توعیم

پس اینایی که تولشون کلی هدیه گرون میگیرن با میز پر گل و بادکنک کین؟ :)

من بیست و ششم تولدم بود ...قرار بود شوهرم بعدسالهابرام گوشی بخره ...گوشیم فقط برااومدن توسایته حتی زنگم نمیتونم بزنم....ولی چون شهادت بود کوفتم نخرید دوستامروز قبلش برام ی کیک گرفتن و خوشحالم کردن مامانمم پول داد ی ماه میش ابجیمم کادو گرفت ولی من دلم ی جشن کوچیک دونفره میخواست ک بفهمم براشوهرم ارزش دارم ولی عین هیالش نبو  پارسال تولدش تومحرم بود ی هفته قبلش پیشاپیش گرفتم اونم بای بچه کوچیک ب چ سختی کیک گرفتم و کادوخریدم ...ددلم خیلی شکستس ...چشام اشکی شد...اامروز شبکه پویااهنگ تولد گذاشت اشکم دراکمد دراین حد دلگیرم

ی صلوات بفرس...خدابهت لبخند زد....
درکت میکنم 🥲 تولد منو هیچکس یادش نبود  خودم برا خودم کیک درست کردم:/

من حال کیک پختنم واسه خودم ندارم

مبارکت باشه من خودم گفتم فردا برام جشن و دورهمی نگیرن

عین من ۲۹ امی؟

چرا؟