arghavan255 مدیر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 11892 عنوان فردا تولدمه :) | مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 65 پست گوگل بهم عکس کیک تولد بادکنک گذاشته هیچکس پیشم نیستبابام کلا سر کارهمامانم مسافرتهپولم ندارم برم ول بچرخمداداشم گذاشتن پیشم پولم داشتم نمیتونستم دوس پسر که هیچی اونم نیست اینا کین پس تولداشون انقد خوشگل و لاکچریه :) و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 1402/02/28 | 12:37 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توت_فرنگی_م عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 20415 ندادی هنوز😔 بخدا سایت خرابه قشنگم🥺 اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙
arghavan255 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 11892 حس و حالش ندارم 🥲از چند روز قبل میخواست برنامه بچینه واس جشن گفتم نه صبح زنگ زد گفت چیکار کنیم گفتم ... عجیبهبی انصافیه بگم به فکرم نبود... دستش خالیه یکمخودم گفتم مهم نیست روزش بیای یه وقت بیا خالی باشیمولی ناراحتم چرا گفتم ://خوشحالم تو یه روز به دنیا اومدیم😂تولد تو هم مبارک و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️
sa_27 عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 1195 من درخواست میدم میگه این کاربر قبلا درخواست داده بعد میرم توی درخواستا بالا نمیاد @ن ... بگرد ببین گفته @sa_27 ب شما درخواست دوستی داده است؟ درخواست لغو کاربری دادم بعد مدتی درخواست برگردوندن کاربری رو دادم😍😍😍😍
arghavan255 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 11892 دوروزه همش بغض دارم اخه ادمی نیس ک بلدنباشه براخالش تولد میگرف با بهترین کادو ها و کیک و گل و....برا ... چرا خب مشکلی هست بینتون؟ و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️
توت_فرنگی_م عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 20415 بگرد ببین گفته @sa_27 ب شما درخواست دوستی داده است؟ خب اون صفحه ک درخواست های دوستی هستش اون صفحه برام بالا نمیاد خالیه🥲 اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙
بانوی_فسفری عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 8830 عجیبه بی انصافیه بگم به فکرم نبود... دستش خالیه یکم خودم گفتم مهم نیست روزش بیای یه وقت بیا خالی ب ... مرسی گلم منم الان یکم حس میکنم چرا بهش اینجوری گفتم اگه سالهای بعدم برام کاری نکنه فک کنه خوشم نمیاد🤣🤣🤣
sa_27 عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 1195 خب اون صفحه ک درخواست های دوستی هستش اون صفحه برام بالا نمیاد خالیه🥲 عع برای من پیام ها هم نمیاد درخواست لغو کاربری دادم بعد مدتی درخواست برگردوندن کاربری رو دادم😍😍😍😍
توت_فرنگی_م عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 20415 عع برای من پیام ها هم نمیاد اره برا منم نمیاد اطلاعات کاربریم هم نمیاد میخواستم امضامو عوض کنم😭 اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙
sa_27 عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 1195 خب اون صفحه ک درخواست های دوستی هستش اون صفحه برام بالا نمیاد خالیه🥲 بزن خروج بعد ورود کاربر بزن بعد طوری ک وارد شدی وارد شو شاید درس شد درخواست لغو کاربری دادم بعد مدتی درخواست برگردوندن کاربری رو دادم😍😍😍😍
شیرینی_عید عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 1942 چرا خب مشکلی هست بینتون؟ نه ..مثلاهمو خیلی دوس داریم ...اول این ماه سالگرد عقدمون بدد مامانم پول داده بود براتولدم باهمون پول رفتم کیک خزیدم و کادو براش فقط تبریک گفت و تمام...دلم ی بغل میخواد ک توش زاربزنم ازین حجم دلگیری.....ههیچ وقت تااین حد حس مهم نبودن نداشتم ... ی صلوات بفرس...خدابهت لبخند زد....
sa_27 عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 1195 اره برا منم نمیاد اطلاعات کاربریم هم نمیاد میخواستم امضامو عوض کنم😭 😢 درخواست لغو کاربری دادم بعد مدتی درخواست برگردوندن کاربری رو دادم😍😍😍😍
توت_فرنگی_م عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 20415 بزن خروج بعد ورود کاربر بزن بعد طوری ک وارد شدی وارد شو شاید درس شد ن الان با یه مرورگر دیگ هم اومدم نشد باز اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙
arghavan255 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 11892 مرسی گلم منم الان یکم حس میکنم چرا بهش اینجوری گفتم اگه سالهای بعدم برام کاری نکنه فک کنه خوشم نمیاد ... همیناین چند روزم میگف تولدته و اینامتاسفانه همه دوستای دور و برش کات کردن بدجور 😂با اونا امروز نمایشگاس تولد یکیشونم هستولی من حرصم گرفته چرا گفتم روزش نیاددو روزم هست دلخورم ازش بی دلیل همش دوس دارم غر بزنمجدیدا خیلی گند اخلاق شدم😂 و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️
sa_27 عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 1195 ن الان با یه مرورگر دیگ هم اومدم نشد باز حالا تو اون کارو بکن درخواست لغو کاربری دادم بعد مدتی درخواست برگردوندن کاربری رو دادم😍😍😍😍
توت_فرنگی_م عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 20415 حالا تو اون کارو بکن بازم نشد🥲 اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙