2777
2789
عنوان

واکنش ب گوشی پنهان همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 86 پست

اعصابم خورد میشع میان میگین شرایط طلاق ندارم پس بمونین هزارتا مرض و بیماری بهتون انتقال بده 

ب روش بیار حق طلاق یا حضانت بچع بگیر خودتو بزن ب سلیطه گری  مظلوم نباش ک کاری کن نره طرف اینجور چیزا ک البته ذات خراب باز اینا درست نمیشع ولی بترسونش

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الکی از خواهر دوستت بگو که شوهرش یه گوشی پنهونی داشت و فلان شد آخرش اون که باهش دوست بود ولش کرد زنش هم طلاقش داد بدبخت و بیچاره شده..... بقیشو خودت بساز دلهره به دلش بنداز دیگه به روی خودت نیار

😍😍💕

فقططط تا میتونی واسه خودت پس انداز کن 

اگ نمیتونی ازش جدا باشی خیلی عادی باهاش برخورد کن ک اگه بفهمه تو میدونی و ساکتی بدترین بلاها رو سرت میاره و عادی میشه براش ..تو هم عاقل باش برو با دوستات بگرد برو ی هنر یاد بگیر اصلا هم برات مهم نباشه با کی هست و چیکار میکنه واقعا لیاقتت رو نداره

هیچی ذاتش خرابه شرایط نداری کنار بیا و حرص جوش الکی نزن 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

الکی از خواهر دوستت بگو که شوهرش یه گوشی پنهونی داشت و فلان شد آخرش اون که باهش دوست بود ولش کرد زنش ...

مگه داره بچه گول میزنه؟ واقعا فکر میکنی طرف با این حرف ها درست میشه؟ آدم هرزه و کثیف عوض نمیشه