2777
2789
عنوان

واکنش ب گوشی پنهان همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 86 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پس یا باهاش تماس بگیر یا برو خونش و تهدیدش کن که دیگه سمت شوهرت نره تو هم به خودت برس که دیگه ا ...

این راهش نیست ک بره با زنه دعوا 

مکه نشد مدینه 

خدیجه نشد سکینه 

ذات شوهر باید خوب بشه 

سرنوشت بد نوشت ...
این راهش نیست ک بره با زنه دعوا  مکه نشد مدینه  خدیجه نشد سکینه  ذات شوهر باید خوب ...

اخه الان ۴  ۵ سال با این هرزه س شمارشو دارم همیشه بیوگرافیا و استوریا عاشقانه میزاره براش یا ماه تولدش یا اول اسمشم میزنه از همه بدتر اینکه اونم ی دختر داره ولی نمیدونم طلاق گرفته یا هنو شوهر داره

اخه الان ۴  ۵ سال با این هرزه س شمارشو دارم همیشه بیوگرافیا و استوریا عاشقانه میزاره براش یا ما ...

واییی خدا ۴ ۵ ساااال 

حتما حتما یه اقدامی کن مثلا حتی اگه نمیخوای طلاق بگیری مهریتو بزار اجرا و ازش ملکی ماشینی چیزی بگیر بنامت کن 

اصلا شوهرت چیزی داره؟

سرنوشت بد نوشت ...
اخه الان ۴  ۵ سال با این هرزه س شمارشو دارم همیشه بیوگرافیا و استوریا عاشقانه میزاره براش یا ما ...

برو خونش یه دعوا چیزی راه بنداز هم اون زنه دس اژچز سوهرت و زندگیت برداره

هم شوهرت دیگه جرأت نمیکنه از این غلطا بکنه

تنها راه‌حلش همینه

برو خونش یه دعوا چیزی راه بنداز هم اون زنه دس اژچز سوهرت و زندگیت برداره هم شوهرت دیگه جرأت نمیکنه ...

خونشو‌نمیدونم کجاس فقط شماره خودشو مامانشو دارم اونم پارسال ک ی برنامه سر گوشی شوهرم نصب کرده بودم پیامایی ک حذف کرده بود رو نشون میداد دیدم همون موقع زنگ زدم مامان دختر بگم ک شوهرم گوشیرو گرفت خوردش کرد😔