2777
2789
عنوان

علت کبودی پا بدون ضربه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نع  این شش ماهه همش اینطوری میشم😐💔

ریزش مو نداری ؟

کبودیات ابعادش چقدره ؟

سارام دانشجوی سایتم متولد تهران و بعد ۱۸ بزرگشده ی رشت درواقع .... عاشق پاییزم مهربونم ولی کسی نمیفهمه جز نزدیکام خوشگلم باهوشم درونگرام و دوستام کمیت ندارن ولی کیفیت🔥... بیبی گرل آقامونم😈شیطونم بازم خیلی کسی نمیدونه جز پارتنر و دوست صمیمیم. غریبه ها فک میکنن خیلی ارومم و کم حرف. ولی نمیدونن چه سلیطه ایم.با تنهاییم حال میکنم دیوونم یکم. به عشق معتادم و قراره دنیا رو نجات بدم🤓        وبگم که خدا خیلی مراقبم بوده همیشه💝🤍🫂🧚‍♀️
قبلن ازمایش دادم کمبود اهن دارم کم خونی ندارم ولی کفت در معرض کم خونی هستی

ببین عزیزم کبودی بدن علایم شایع چند بیماری هست 

که بارز ترین اون کم خونی هستش و وسیع تر از کم بود آهن یا فریتین و.... هست 

و کبودی بدن در اثر کمبود هموگلوبین در مرحله ای اتفاق میوفته که کم خونی اتفاق افتاده باشه 

بهتره مجدد چکاپ آزمایشگاهی بشید و مورد بررسی قرار بگیرید 

کبودی از علایم دیابت نوع ۲ هم هست 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
ریزش مو نداری ؟ کبودیات ابعادش چقدره ؟

چرا داشتم ولی دکتر برام قرص نوشت الن بهتر شده 

کبودیام شبیه دایره لوزه ام زیاد بزرگ نیستن

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

کم خونی 

هر وقت قرص میخورم کبودی ندارم هر وقت نخورم پام پر کبودی میشه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
چرا داشتم ولی دکتر برام قرص نوشت الن بهتر شده  کبودیام شبیه دایره لوزه ام زیاد بزرگ نیستن

شاید مشکل تو سنتز کلاژن داری 

شاید ویتامین سی کم مصرف میکنی یکم بیشتر تو این مدت استفاده کن ببین بهتر نمیشه بهم پیام بده اگه بهتر شد 

قرص جوشان ویتامین سی میتونی بگیری 

سارام دانشجوی سایتم متولد تهران و بعد ۱۸ بزرگشده ی رشت درواقع .... عاشق پاییزم مهربونم ولی کسی نمیفهمه جز نزدیکام خوشگلم باهوشم درونگرام و دوستام کمیت ندارن ولی کیفیت🔥... بیبی گرل آقامونم😈شیطونم بازم خیلی کسی نمیدونه جز پارتنر و دوست صمیمیم. غریبه ها فک میکنن خیلی ارومم و کم حرف. ولی نمیدونن چه سلیطه ایم.با تنهاییم حال میکنم دیوونم یکم. به عشق معتادم و قراره دنیا رو نجات بدم🤓        وبگم که خدا خیلی مراقبم بوده همیشه💝🤍🫂🧚‍♀️
شاید مشکل تو سنتز کلاژن داری  شاید ویتامین سی کم مصرف میکنی یکم بیشتر تو این مدت استفاده کن بب ...

دو هفته پیش جواب ازمایشم اومد ویتامین ث نرمال بود ولی ویتامین ب ۱۲ بود 😐💔

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

دو هفته پیش جواب ازمایشم اومد ویتامین ث نرمال بود ولی ویتامین ب ۱۲ بود 😐💔

ب هم تو ساخت کلاژن مؤثره 

ب هم مصرف کن میتونه موثر باشه 

ویتامین سی تو بدن ذخیره نمیشه به اون شکل برای همین همچنان مصرفش روزانه هم میتونی ادامه بدی مشکلی نداره