2777
2789
عنوان

علت کبودی پا بدون ضربه؟

681 بازدید | 24 پست

چند مدتی همش پام بدون اینک به جای بخوره کبود میشه بیشترم پا سمت چبم زیر زانوم😐💔؟

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل عروقی نداری ؟ 

قبلا پیش نیومده بوده ؟؟

سارام دانشجوی سایتم متولد تهران و بعد ۱۸ بزرگشده ی رشت درواقع .... عاشق پاییزم مهربونم ولی کسی نمیفهمه جز نزدیکام خوشگلم باهوشم درونگرام و دوستام کمیت ندارن ولی کیفیت🔥... بیبی گرل آقامونم😈شیطونم بازم خیلی کسی نمیدونه جز پارتنر و دوست صمیمیم. غریبه ها فک میکنن خیلی ارومم و کم حرف. ولی نمیدونن چه سلیطه ایم.با تنهاییم حال میکنم دیوونم یکم. به عشق معتادم و قراره دنیا رو نجات بدم🤓        وبگم که خدا خیلی مراقبم بوده همیشه💝🤍🫂🧚‍♀️

کبودی منطقه ای پر جای مشخص به خصوص در اندام پا 

می‌تونه به انواع واریس منوط باشه 

اما کبودی در جاهای مختلف بدن شاید در اثر کم خونی اتفاق بیوفته 

باید آزمایشات تکمیلی انجام بدین 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
عفونت یا دیسک کمر

۱۵ سالمه😐💔؟

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

کبودی منطقه ای پر جای مشخص به خصوص در اندام پا  می‌تونه به انواع واریس منوط باشه  اما کب ...

قبلن ازمایش دادم کمبود اهن دارم کم خونی ندارم ولی کفت در معرض کم خونی هستی

مشکل عروقی نداری ؟  قبلا پیش نیومده بوده ؟؟

نع 

این شش ماهه همش اینطوری میشم😐💔

بوسیدن جن

پشمام