2777
2789
عنوان

سی آرپی مثبت ودرد شدید درزانوها

59 بازدید | 8 پست

سلام دوستان لطفا اگر کسی اطلاعات داره یکم راهنماییم کنه من چندوقتی هست دردشدید در زانوهام دارم وفقط زانونیست دستامم هست انگشتام ومچام وشونه هام خیلی آزمایش دادم هم رماتیسم وخیلی چیزای دیگه همه چی نرمال بوده جز سی ار پی که خیلی بالا بود حدود۳۷ اینا توی نت تحقیق کردم وحشت برم داشته وحالا نمیدونم مشکل ازکجا آب میخوره چون جز درد زانوهام ورم شدید مچ وروی پاهم دارم که با داروی ادرار آور ازبین میره اما اگر نخورم اون دارو رو بازورم میکنه نمیدونم چه کنم مستاصل شدم توروخدا کسی چیزی میدونه بهم بگه اگر پزشک خوب کلیه ومربوط به رماتیسم میشناسین دریغ نکنین لطفا

۳۷ بالا نیس نگران نباش

سی ار پی وقتی بالا میره ک بدن عفونت داره و در صورت رفع عفونت میاد پایین نگران نباش

هیچ خیانت و دروغی در کار نبوده تو واقعیت رو نمیدونی و اینکه چه کسی معرفی کرده و گفته اینجا هستی تا من بیام صحبت کنم!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندوقته درد داری تو این نواحی 

منم دوهفته ای هست بی دلیل تمام پاهام و مخصوصا زانوهام درد میکنن 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

mah222جان آخه دکترکه رفتم دکتر اورولوژی گفتن سی آرپی بالاست اما قبل از تشخیص رماتیسم بهم کورتون ویه داروی دیگه داد اونارو که میخورم ورم انگشتام کم میشه اما دردام ازبین نمیرن جدای از اون ورم پاهام که خیلی ههمشدید بود با ادرارآور ازبین میرن اما بدون اون باز ورم میاد سراغم الان بعد از یکماه آزمایش سی ارپی ندادم اما بخاطر درداییکه دارم وورمهاییکه برمیگردن خیلی میترسم نمیدونم به چه دکتری باید مراجعه کنم پزشک کلیه گفت کلیه هام سالمن طبق آزمایش ودکتر رماتیسم آزمایش داد که ازمایش رماتیسمم منفی بود پس علت این دردای شدید ک باعث میشن گاهی گریم بگیره چیه 

چندوقته درد داری تو این نواحی  منم دوهفته ای هست بی دلیل تمام پاهام و مخصوصا زانوهام درد میکنن ...

مامان فری جان تقریبا اززمستان هست وهر آزمایشی که فکر کنی دادم جز آزمایش سرطان دورازجون من درد توی قسمت داخل زانوهام خیلی خیلی شدید هست طوریکه مثل مامان بزرگا میشبنم وبلند میشم ومچ دستم درد داره وانگشتای دستم به سختی خم ورایت میشن یوقتاهم سرشونه هام وآرنجام درد میگیره توی خواب که جاب جا میشم کم میشه 

دوستان هرکی آنلاینه لطفا نظر بدید بخدا واقعا نگرانم وجزسرطان ومریضای حاد ووخیم هیچی توذهنم نمیاد واز ...

بچه ها من واقعامضطربم وانقدرفکرم درگیره همش خوابای آشفته میبینم وبا درد شدید زانومپرم از خواب تورو خدا اگر کسیو میشناسید که این مشملات رو داشته وبرطرف شده بگین چکار کرده یا اگر پزشک حاذقی که تخصصی داشته باشه معرفی کنین جای دوری نمیره من سی ویک سالمه واحساس میکنم از الان این دردهاخیلی زودن ومن واقعا دارم با این دردا اذیت میشم 

مامان فری جان تقریبا اززمستان هست وهر آزمایشی که فکر کنی دادم جز آزمایش سرطان دورازجون من درد توی قس ...

دور از جونت عزیزم 

میگم mri ندادی تا الان؟

ببين اين ک میگی مث مادربزرگا میشینه بلند میشی وای منم دو هفتس اینجوریم درد عجیبی دارم حین راه رفتن و بلند شدن و نشستن 

فقط تایم استراحت خوبم

مال من کل پاهام الخصوص خود زانوهام درد دارع 

اضافه وزن اینا نداری یا کار سنگین نکردی این اواخر؟

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
بچه ها من واقعامضطربم وانقدرفکرم درگیره همش خوابای آشفته میبینم وبا درد شدید زانومپرم از خواب تورو خ ...

فکر میکنم باید متخصص داخلی یا روماتولوژی و مفاصل بری