2777
2789
سلام چرا؟

چون برای حرفه ای شدن باید سالها شاگردی بکنه، حرفه ای نیست ک بتونه تو یکی دو سال کاملا مسلط بشه

نیاز به سرمایه خیلی زیادی داره برای تهیه دستگاه ها و اچار و ابزار و اجاره مغازه جای خوب و...یعنی باید تو این شغل پول داشته باشی تا پول گیرت بیاد

در ضمن شغل پر زحمتی هم هست ک واقعا ارزششو نداره سالها عمرش رو هدر بده

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊

کارهای تعمیراتی مربوط به منازل

مخصوصا سرویس و تعمیر پکیج و کولر 

لوله کشی

کارهای برقی و سیم کشی

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون برای حرفه ای شدن باید سالها شاگردی بکنه، حرفه ای نیست ک بتونه تو یکی دو سال کاملا مسلط بشه نیاز ...

اینو من بخاطر خودم پرسیدم

چون ب نظر اشنایان شما تو این کار هستند

من خودم تو این وضعیت هستم الان کارمندم با درامد کم میخواستم یک حرفه یاد بگیرم

بین خدمات خودرو حالا مکانیک خارجی و گیربکس اتومات یا برق و ایسیو یا حتی صافکاری

موبایل 

پکیج و کولر 

کابینت و کناف

اگه نظری دارید ممنون میشم بهم بگید

دوست خوبم باید ببینی علاقش در چی هست. - مثلا حسابداری خیلی بازار کار خوبی داره. چه توی تهران چه توی ...

اینو من بخاطر خودم پرسیدم

چون ب نظر اشنایان شما تو این کار هستند

من خودم تو این وضعیت هستم الان کارمندم با درامد کم میخواستم یک حرفه یاد بگیرم

بین خدمات خودرو حالا مکانیک خارجی و گیربکس اتومات یا برق و ایسیو یا حتی صافکاری

موبایل 

پکیج و کولر 

کابینت و کناف

اگه نظری دارید ممنون میشم بهم بگید

اینو من بخاطر خودم پرسیدم چون ب نظر اشنایان شما تو این کار هستند من خودم تو این وضعیت هستم الان کا ...

چقدر خوبه که انقدر اعتماد بنفس دارید از کار کارمندی بزنید بیرون. 

یکی از دوستان پیشنهاد خوبی دادن تعمیر کولر و پکیج و یخچال

اینجور کارها خوبه ولی برای شهرستان. تو تهران سخت میشه جابیفتی ولی شهرستان باشی و کارت خوب باشه، وقت سرخاروندن نداری.

من پیشنهادم صافکاری و نقاشی هست. هم بخاطر ماشین خودم و هم مثلا کاری با صاحبخونه داشتیم رفتیم پیشش از نزدیک دیدم فرآیندش رو

ببینید من الان یه آقایی رو میشناسم کنار خیابون داره کار صافکاری انجام میده بصورت سیار. کارشم بد نیست. یعنی حتما برای شروع نیازی نیست مغازه اجاره کنید. فقط میگه اگر کار رنگ داره ماشین، از قبل هماهنگ کنید وسیله بیارم.

…..

پیشنهاد من به شما: همین الان که کارمند هستین بمونید سرکار و در کنارش یه صافکار حرفه ای پیدا کنید. برید صحبت کنید بگید مثلا ۲ ساعت در روز/ ۴ساعت یا هرچی که وقت دارید، میتونم بیام.

اگر آدم حرفه ای پیدا کردید ارزش خواهش و تمنا هم داره.

ناامید هم نشید شاید مجبور بشید با چند نفر صحبت کنید تا یکی بالاخره قبول کنه.

بعدش حداقل ۳ ماه برید سرکار مثلا صافکاری، شاید اصلا خوشتون نیومد به هر دلیلی

اینجوری نه خانی اومده نه خانی رفته. کارتون هم از دست نرفته. 

(شما حتی اگر بیای بیرون و بری شاگرد وردست کسی بایستی، حقوق چندانی نمیده طرف. ولی اینجوری هم کار اصلی رو دارین و هم دارین کار یاد میگیرین)

صحبت هم با هرکس می‌کنید یه جوری صحبت نکنید که از سر شکم سیری دارید میرید سرکار

بگید برای گذران زندگی نیاز به شغل دوم دارین و مثلا چون علاقه به صافکاری نقاشی دارید بعد از پرس و جو رسیدید به ایشون و اومدین سراغشون تا کارو از یه آدم حرفه ای یاد گرفته باشین

……

اگر احیاناً خوشتون نیومد با همین روش ۳ ماه برید تعمیر پکیج و کولر 

درنهایت به نتیجه رسیدید برای شغل درست، همونو با پشتکار ادامه بدید. 

…..

الان من و همسرم کارمندیم

صاحبخونه صافکار و همسرش خانه دار

تقریبا هم سن و سالیم

اون موقع هم که باهاشون آشنا شدیم یه خونه با قسط و قرض به سختی خریده بودن و حتی ماشین نداشتن.

حالا الان مثلا ما چندماه پیش رفتیم صافکاری ایشون،  کلی تعارف به همسرم زد که ماشین اضافی هست بردارید چندروز دستتون باشه

(از مشتری میخره یکم دست به سرو روش میکشه کلی سود میکنه میفروشه)

طی ۳ سالی که ایشون رو میشناسیم شاید بیشتر از ۱۰۰ پله تلقی کرده ولی ما کمتر از ۱۰ پله. اینم از زندگی کارمندی

چقدر خوبه که انقدر اعتماد بنفس دارید از کار کارمندی بزنید بیرون.  یکی از دوستان پیشنهاد خوبی د ...

ابتدا ممنون از بزرگواریتون که پاسخگو بودید

حس میکنم این صحبت ها بعدا هم بدرد کسایی ک سردرگم هستند میخوره

والا من مهندسی خوندم اما ابتدای سابقه و رزومه جمع کردن هست زیر یکسال ... 25 سالمه نزدیک 26 اما حس میکنم این راه زیاد با تورم نمیخونه بالای 5 سال سابقه شاید درامد 15 م باشه 

حسابداری از بازار کار بهتری برخورداره و مدیر مالی باشه درامدش از مهندسی بیشتر هست  خودم میخواستم تغییر فیلد بدم منتها یکی اینکه مدرک مرتبط ندارم یکی هم میگن خانم ها رو بیشتر استخدام می کنند 

فنی هم خودم قلبا خودرو بیشتر دوست دارم و موبایل اما موبایل هم نظرات بالا و پایینی رو شنیدم میگن زود اپدیت میشه تعمیرات ش کمتر هست و... خسارت بالاس ..

مکانیکی هم دقیقا درسته زمان زیادی میبره مخصوصا اشنا نباشه حتی با دیدن دوره 

بیشتر بین برق و صافکاری 

ک برق خودرو هم اگهی هاش کم هست

کابینت و کناف هم خوبه اما بازار کارش نسبتا کمتر

اینو من بخاطر خودم پرسیدم چون ب نظر اشنایان شما تو این کار هستند من خودم تو این وضعیت هستم الان کا ...

به نظرم بین اینها صافکاری بهتر باشه

چون بعد از آموزش سریع تر میشه وارد بازار کار شد و زحمتش کمتر از بقیس و درامدشم و اجرتشم بیشتره

هرچند بخواین هر کدوم رو شروع کنین حداقل ۵ سال باید صرف آموزش و شروع از صفر و خاک خوری کار بکنید تا بتونید به درامد برسین

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊
ابتدا ممنون از بزرگواریتون که پاسخگو بودید حس میکنم این صحبت ها بعدا هم بدرد کسایی ک سردرگم هستند م ...

خب آقای مهندس از الان بهتون میگم بهترین تصمیم زندگیتون رو گرفتید که میخواید همین قدر زود بیخیال کار کارمندی بشید و چه عالی که الان به این نتیجه رسیدید نه دیرتر (تجربه ای از یک مهندس دیگر -خودم !!!)

واقعا کار کارمندی برای مهندسا ظلم به تمام معناست.

حسابداری خوبه حتی همون حسابداری حقوق و دستمزد هم شرکت خوب باشه حدود ۱۵ میدن شروع کار تو تهران ولی به یه مهندس شروع کار انقدر نمیدن. البته اینم بگم من حسابدار میشناسم راضی نمیشه محل کارش رو‌ تغییر بده ۱۰ ساله یکجا داره کار میکنه خب پیشرفت حقوقی چندانی نداره.

کار حسابداری فراوان هست حتی اگر شهرستان باشید هم میتونید بیاید تهران و واقعا جای پیشرفت داره خیلی زیاد.

از یک مغازه کوچیک گرفته تا فروشگاه های بزرگ و برند تا شرکت ها و طلافروشی ها و … هرجا رو نگاه کنید، به حسابدار نیاز دارن. ( من ۶ سال پیش دوره مبتدی و حرفه ای حسابداری رو در یک آموزشگاه گذروندم که خودشون حتی معرفی به شرکت و محل کار هم داشتن)- منتها من نتونستم باهاش کنار بیام با اینکه واقعا تو کلاس خیلی قوی بودم و هر ۲ استادی که داشتیم فکر میکردن من رشتم حسابداریه، اما خوشم نیومد. خیلی حوصله و صبر می‌خواد واقعا.

الان یکی از بستگان دور ،حسابداره ۲ سال پیش ماهی ۲۰ میگرفت. شرکت ما الان ۳ تا حسابدار داره اندازه مهندس دارن میگیرن و مدیرشون حتی بیشتر.

هیچ نوع کار تخصصی حسابداری هم هیچکدوم انجام نمیدن همش از بیرون نفر میاد مثلا مدارک حسابرسی رو آماده میکنه یا ….

ببینید دیسیپلین حسابدار خیلی خیلی متفاوت هست از صافکار یا مشاغل معرفی شده دیگه در بالا.

شما از اول میگفتید مهندسید من رو همون حسابداری تاکید ویژه میکردم. همون قضیه کنار کار اصلی کار دوم که گفته بودم روی حسابداری پیاده کنید. 

برید تحقیق کنید جای درست حسابی پیدا کنید اول دوره بگذرونید ببینید مفاهیمش درکش براتون سخت نیست، کلا چطوره در نظرتون؟

تو یه شرکت کوچیک چندسال پیش مار میکردم حسابدارش هفته ای یک روز فقط ۲ ساعت میومد فاکتور جمع میزد و آخر ماه بیمه رد می‌کرد میگفت چندتا شرکت به همین صورت داره کار میکنه و خیلی درآمد خوبی داشت.

…..

من الان برگردم به ۶ سال پیش، نمیام سراغ کار کارمندی. هرسال بعد عید تازه با کلی منت یکم بذارن رو‌حقوقت بعدش میبینی تورم بالای ۱۰۰٪ هست حقوقت خیلی خیلی زیاد بره بالا ۴۰ نهایتا ۵۰٪.

اگر به روحیه شما کار املاک نزدیکه اونم شغل پردرآمدی میتونه باشه. حقیقتش جزو علایق خودم هست و امروز اتفاقی یه تراکت تبلیغاتی گرفتم و دارم بهش فکر میکنم.

در ضمن حسابداری اصلا نیازی نیست مدرک مرتبط داشته باشین. تجربه و کاربلدی حرف اولو میزنه.

البته یه موقع میبینید رفتین سراغش خوشتون اومد یا اصلا دیدید برای پیشرفت داشتن مدرک واجبه، کنارش میرید یه دانشگاه علمی کاربردی، پیام نوری مدرک هم میگیرید. درسای حسابداری، در مقابل مهندسی شوخیه.

یه بنده خدایی تو شرکت ما حراست دم در بود. رفت حسابداری خوند دانشگاه، تو همین شرکت شد حسابدار الانم ادعاش گوش فلک رو پر میکنه.

خب آقای مهندس از الان بهتون میگم بهترین تصمیم زندگیتون رو گرفتید که میخواید همین قدر زود بیخیال ...

دقیقا 

اما اون حسابداری هم شروع ب کارش همون تا 10 تومن هست منتها پیشرفتش خوبه و البته بازار کارش فامیل ماهم 25 م میگیره منتها 10 سال داره کار میکنه

منم همین کار دوم هم ادامه میدم تا ب نتیجه برسم

در نهایت ممنون از شما

راستی رشتتون چی بود؟

دقیقا  اما اون حسابداری هم شروع ب کارش همون تا 10 تومن هست منتها پیشرفتش خوبه و البته بازار کا ...

خواهش میکنم.

معماری

من یه همکار دارم که بنده خدا خیلی دستش تو کار خیره و مدام براش رزومه میفرستن برای کار پیدا کردن و اتفاقا حسابداره.از اونجا دارم این عددا رو میگم. هفته ای نیست رزومه دستش نیاد.

سال اول که شروع کار هست و سال دوم خب اصلا نمیشه توی هیچ کاری روی حقوق حساب کرد خودمم با حقوق پایین شروع کردم ولی اگر کارت خوب باشه بعد 2 سال میتونی بری یه شرکت دیگه، اصلا راه پیشرفت حقوقی همینه فقط.

سال سوم قبل عید حسابدار خوب و کاربلد (اونی که 2 سال گذشته واقعا کار کرده نه وقت گذرونی) حداقل 15 میگرفت و الان بعد از عید زیر 18 اصلا نیست کسی. مگر اینکه طرف کارش خوب نباشه یا اعتماد به نفس نداشته باشه. (بعد شما نمیری شرکت بعدی بگی من 2 سال کارکردم که؛ میگی من 4 سال کار کردم)

چندمرتبه برید مصاحبه این چیزا دستتون میاد. باید بلد باشین به اندازه توانایی خودتون بزرگنمایی کنید و بلوف بزنید. اینا رو تو همون دوره حسابداری به ما یاد داده بودن.

هفته پیش ما 10 تا رزومه دیدیم همه بالای 18، 19 حقوق درخواستیشون بود همین 2،3 سال سابقه. یک نفر هم میشناسم 10 ساله حسابداره داره 15 میگیره. شما یکم زرنگ باشی بعد چندسال دفتر مالی سالانه ببندی کلی درمیاری. کلا راه های کسب درآمد تو حسابداری خیلی زیاده. طلافروشی ها هم معمولا حقوق های بالا پرداخت میکنن.

اون مورد دومی که گفتم تقصیر از خودشه. خودشم همش میگه چون به این شرکت عادت کردم نمیرم جای دیگه وگرنه الان باید حداقل 20 خالص دریافتی داشته باشه نه 15 که تازه بیمه و مالیاتم ازش کسر بشه.

به هر حال موفق باشین.

اون خانمی هم که مثال زده بودم هفته ای یک مرتبه میومد به شرکت سر میزد اون موقع به من میگفت 4،5 تا شرکت سر میزنه حدودا 5 سال سابقه کار داشت. منتها اعتماد به نفسش واقعا بالا بود. از 4 جا حقوق گرفتن فوق العادست و تایم کارش هم دست خودش بود. مثلا قرار بود شنبه بیاد شرکت ما یه موقع 9 میومد یه موقع 11 یه موقع 2 بعدازظهر.

من خودم این مدلی کار کردن رو میپسندم. کلا پول خوب توی کار پاره وقت اینجوریه.

پسرم منم مکانیکی میره به نظرت  آینده داره اوستاش خیلی جوانه

بله کارخوبی میکنه ‌من یکیا میشناسم چندتاکارا باهم بلده.احتمالاازنوجوونی میرفته.سنگ بری کاشی کاری لوله کشی برق کشی گچ کاری یعنی ازسن پایین بری پیش اوستا یافنی حرفه ای کاریادبگیری خیلی خیلی عالیه