2777
2789

حسابداری

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

تعمیرات موبایل عالیه

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داییم فنی خونده و الان مهندس قطعات خودرو عه

نمیدونم دقیق رشته ش چی بوده

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

دوست خوبم باید ببینی علاقش در چی هست.

- مثلا حسابداری خیلی بازار کار خوبی داره. چه توی تهران چه توی شهرستان. تهران که حقوق هم خیلی بالاست واقعا. الان حسابدارهایی که من میشناسم اندازه مهندس و حتی بیشتر دارن حقوق میگیرن (با سابقه یکسان مثلا 5 سال یا 10 سال).

اما خب استرسش زیاده واقعا. بیشتر هم کار اداری هست و خب گاهی پیگیری بیرون شرکت هم ممکنه داشته باشه.

- از اونطرف صافکاری و نقاشی ماشین واقعا پردرآمد هست. نمونش صابخونه خودم، سر 3 سال زندگیش از این رو به اون رو شده. چون کارش خوبه و دستمزد بالا میگیره، از اونطرفم به واسطه شغلش کار خرید و فروش ماشین هم انجام میده. ( کار فیزیکی هست - منتها سنگین نیست.)

- کارهای ساختمانی هم خوبن و همیشه کار براشون هست. (بنایی- سنگ کاری- جوشکاری، لوله کشی...)

- مکانیکی برای حرفه ای شدن باید حداقل چندین سال زمان بذاره تا ایراد ماشین رو بتونه پیدا کنه.

- تعمیر موبایل رو اصلا توصیه نمیکنم. پسر دوستم رفت دوره رو کامل دید رفت مدتی سرکار، میگفت حقوقش خیلی پایینه. بله اگر شرایط دارید براش مغازه بزنید در کنارش کار فروش گوشی و لوازم جانبی هم انجام بده، بله خوبه، وگرنه نه.

......

من اگر خودم قرار بود پسرم رو بفرستم دنبال یه کاری، بدون شک توصیم صافکاری و نقاشی ماشین بود. نسبت به مشاغل دیگه با مدت کوتاه تری آموزش، میتونه حرفه ای بشه و در ازای مثلا 1 ساعت کار، 3 حداقل 3 برابر یک مهندس درآمدشه.