دوست خوبم باید ببینی علاقش در چی هست.
- مثلا حسابداری خیلی بازار کار خوبی داره. چه توی تهران چه توی شهرستان. تهران که حقوق هم خیلی بالاست واقعا. الان حسابدارهایی که من میشناسم اندازه مهندس و حتی بیشتر دارن حقوق میگیرن (با سابقه یکسان مثلا 5 سال یا 10 سال).
اما خب استرسش زیاده واقعا. بیشتر هم کار اداری هست و خب گاهی پیگیری بیرون شرکت هم ممکنه داشته باشه.
- از اونطرف صافکاری و نقاشی ماشین واقعا پردرآمد هست. نمونش صابخونه خودم، سر 3 سال زندگیش از این رو به اون رو شده. چون کارش خوبه و دستمزد بالا میگیره، از اونطرفم به واسطه شغلش کار خرید و فروش ماشین هم انجام میده. ( کار فیزیکی هست - منتها سنگین نیست.)
- کارهای ساختمانی هم خوبن و همیشه کار براشون هست. (بنایی- سنگ کاری- جوشکاری، لوله کشی...)
- مکانیکی برای حرفه ای شدن باید حداقل چندین سال زمان بذاره تا ایراد ماشین رو بتونه پیدا کنه.
- تعمیر موبایل رو اصلا توصیه نمیکنم. پسر دوستم رفت دوره رو کامل دید رفت مدتی سرکار، میگفت حقوقش خیلی پایینه. بله اگر شرایط دارید براش مغازه بزنید در کنارش کار فروش گوشی و لوازم جانبی هم انجام بده، بله خوبه، وگرنه نه.
......
من اگر خودم قرار بود پسرم رو بفرستم دنبال یه کاری، بدون شک توصیم صافکاری و نقاشی ماشین بود. نسبت به مشاغل دیگه با مدت کوتاه تری آموزش، میتونه حرفه ای بشه و در ازای مثلا 1 ساعت کار، 3 حداقل 3 برابر یک مهندس درآمدشه.