چقدر خوبه که انقدر اعتماد بنفس دارید از کار کارمندی بزنید بیرون.
یکی از دوستان پیشنهاد خوبی دادن تعمیر کولر و پکیج و یخچال
اینجور کارها خوبه ولی برای شهرستان. تو تهران سخت میشه جابیفتی ولی شهرستان باشی و کارت خوب باشه، وقت سرخاروندن نداری.
من پیشنهادم صافکاری و نقاشی هست. هم بخاطر ماشین خودم و هم مثلا کاری با صاحبخونه داشتیم رفتیم پیشش از نزدیک دیدم فرآیندش رو
ببینید من الان یه آقایی رو میشناسم کنار خیابون داره کار صافکاری انجام میده بصورت سیار. کارشم بد نیست. یعنی حتما برای شروع نیازی نیست مغازه اجاره کنید. فقط میگه اگر کار رنگ داره ماشین، از قبل هماهنگ کنید وسیله بیارم.
…..
پیشنهاد من به شما: همین الان که کارمند هستین بمونید سرکار و در کنارش یه صافکار حرفه ای پیدا کنید. برید صحبت کنید بگید مثلا ۲ ساعت در روز/ ۴ساعت یا هرچی که وقت دارید، میتونم بیام.
اگر آدم حرفه ای پیدا کردید ارزش خواهش و تمنا هم داره.
ناامید هم نشید شاید مجبور بشید با چند نفر صحبت کنید تا یکی بالاخره قبول کنه.
بعدش حداقل ۳ ماه برید سرکار مثلا صافکاری، شاید اصلا خوشتون نیومد به هر دلیلی
اینجوری نه خانی اومده نه خانی رفته. کارتون هم از دست نرفته.
(شما حتی اگر بیای بیرون و بری شاگرد وردست کسی بایستی، حقوق چندانی نمیده طرف. ولی اینجوری هم کار اصلی رو دارین و هم دارین کار یاد میگیرین)
صحبت هم با هرکس میکنید یه جوری صحبت نکنید که از سر شکم سیری دارید میرید سرکار
بگید برای گذران زندگی نیاز به شغل دوم دارین و مثلا چون علاقه به صافکاری نقاشی دارید بعد از پرس و جو رسیدید به ایشون و اومدین سراغشون تا کارو از یه آدم حرفه ای یاد گرفته باشین
……
اگر احیاناً خوشتون نیومد با همین روش ۳ ماه برید تعمیر پکیج و کولر
درنهایت به نتیجه رسیدید برای شغل درست، همونو با پشتکار ادامه بدید.
…..
الان من و همسرم کارمندیم
صاحبخونه صافکار و همسرش خانه دار
تقریبا هم سن و سالیم
اون موقع هم که باهاشون آشنا شدیم یه خونه با قسط و قرض به سختی خریده بودن و حتی ماشین نداشتن.
حالا الان مثلا ما چندماه پیش رفتیم صافکاری ایشون، کلی تعارف به همسرم زد که ماشین اضافی هست بردارید چندروز دستتون باشه
(از مشتری میخره یکم دست به سرو روش میکشه کلی سود میکنه میفروشه)
طی ۳ سالی که ایشون رو میشناسیم شاید بیشتر از ۱۰۰ پله تلقی کرده ولی ما کمتر از ۱۰ پله. اینم از زندگی کارمندی