2777
2789
عنوان

لیزر کیوسویچ

710 بازدید | 21 پست

اطلاع دارید لیزر کیوسویچ لک های صورت از بین میبره یانه ؟ خودتون یا اطرافیانتون انجام ندادین ؟ من لک دارم نمیرن خیلی زشت شدم 

میخوام لیزر کیوسویچ کنم اما نمیدونم تاثبر داره یانه یا اصلا چ جوریه و مراقبتش ؟ صورت زخم میشه یانه ؟

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

من کک مک دارم انجام دادم یه بار

زخم نمیشه ... به صورت نقطه ای به پوستت میزنه بعدش از یک هفته تا یکماه بعد شروع میکنن لک ها رفتن

در واقع انگار رنگدانه ها رو میشکنه و اونا کم کم جذب پوست میشن وپخش میشن

من اولش خیلی خوب بود یهو پوست صورتم چندین درجه کلا تغییر کرد و سفید تر شدم همه هم میگفتن بهم..

ولی بعد چند ماه دوباره کک مکهام برگشت مثل قبل شد🤷

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

جایی ک میرم پزشکم برام ژل لب میزنن

پزشک دیگه ای هم هست انواع لیزرها انجام میدن میبینم خانم های زیادی میان و راضی هستند 

بنظرم پزشک مورد نظرت ک انتخاب کردی برو از مراجعه کننده ها بپرس بهتر متوجه میشی و رضایت پزشک و ...

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انجام دادم دوسری صورتم واقعا سوخت وحشتنکا شده بودم اما بعدش ک سوختیگا خوب شد قشنگ نصف بیشتر لکام رفته بودن 

قیمت اینا یادم نیست پویت من چون بیش از حد حساسو نارکه سوخت نمیدونم برا بقیه هم اینجوری میشه یا ن

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
من انجام دادم دوسری صورتم واقعا سوخت وحشتنکا شده بودم اما بعدش ک سوختیگا خوب شد قشنگ نصف بیشتر لکام ...

بعد چند روز سوختگیا رفتن؟

من انجام دادم دوسری صورتم واقعا سوخت وحشتنکا شده بودم اما بعدش ک سوختیگا خوب شد قشنگ نصف بیشتر لکام ...

الان لکهاتون رفته ؟ راضی هستید؟

بعد چند روز سوختگیا رفتن؟

دوهفته اینا طول کشید پوست من خیلی خیلی نازک و حساسه شاید اگه پوست خوبی داشته باشین اینجوریهم نشه 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
الان لکهاتون رفته ؟ راضی هستید؟

خیلی ش رفت راضی ام ولی از ترس سوختگی و بعدم باردارشدم انجام ندادمد دیگه بعدا ز بارداری حتما دوباره میرم 

درمانو کامل کنین نتیجه میده رنگ پوست کلی روشن تر میشه 

البته کرمهای ویتامین سی ابرسان ومرطوب کننده خارجی هم استفاده میکردم تو تکمیل درمان موثرن 

خیلی ش رفت راضی ام ولی از ترس سوختگی و بعدم باردارشدم انجام ندادمد دیگه بعدا ز بارداری حتما دوباره م ...

عزیزم من فک میکنم شما لیزرco2انجام داده بودی ن کیوسویچ 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

الان لکا رفت برگشت نداشتع؟

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی  
الان لکا رفت برگشت نداشتع؟

باه کل لکا ک نرفت اما مقدارزیادیش رفت و کلی پوستم بهتر شد البته من ول کن نبودم ملا روتین پویتیمو رعایت کردم و همه چیزو برندای خوب خریدم و مراب فشیال و پاکسازیم انجام دادم ک فکرمیکنم همه اینها باعث سد برگشت نداشته باشه

باه کل لکا ک نرفت اما مقدارزیادیش رفت و کلی پوستم بهتر شد البته من ول کن نبودم ملا روتین پویتیمو رعا ...

خواستم ویرایش کنم نشد ببخشید اینجورشد  نوشتم

باه کل لکا ک نرفت اما مقدارزیادیش رفت و کلی پوستم بهتر شد البته من ول کن نبودم ملا روتین پویتیمو رعا ...

وای من ب خدا موندم اکثرا میگن خوب نیست کیوسوئچ پس چیکار کنیم لک بره خیلی زشت میکنه آدمو میترسم بسوزه پوستم 

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی