2777
2789
عنوان

لیزر کیوسویچ

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 21 پست
خواستم ویرایش کنم نشد ببخشید اینجورشد نوشتم

عزیزم شما لکت در چ حد بود واسه من رو سیب گونه هامه بعد یک تیکه نیست مث گل کلم شده یک جاهی هست یک جاهی نیست

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی  
وای من ب خدا موندم اکثرا میگن خوب نیست کیوسوئچ پس چیکار کنیم لک بره خیلی زشت میکنه آدمو میترسم بسوزه ...

منم ریسک کردم دیگه هم میترسم واقعا انجام بدم چون صورتم واقعا وحشتناک شد اولش خیلی بد 

ب پوستت برس ب نظرم انقدر خوب میشه ک لکا دیگه برات مهم نیستن اونقدر بعد یکسال رسیدکی قشنگ نتیجه مبگیری

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما لکت در چ حد بود واسه من رو سیب گونه هامه بعد یک تیکه نیست مث گل کلم شده یک جاهی هست یک جاه ...

نه برای من ریز ریز روی گونه و بینی 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
منم ریسک کردم دیگه هم میترسم واقعا انجام بدم چون صورتم واقعا وحشتناک شد اولش خیلی بد ب پوستت برس ب ن ...

من اصلا لک نداشتم یک کرم دکتر بهم داد پوستم دو رنگ شد اینجوری شد بدبخت شدم الان یک عالمه گرم گرون میخرم روتین پوستی دارم اما پوستم بد شده حساسم اعتماد ب نفسم رفتع 

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی  
من اصلا لک نداشتم یک کرم دکتر بهم داد پوستم دو رنگ شد اینجوری شد بدبخت شدم الان یک عالمه گرم گرون می ...

ااا عزیزم انشالله ک درست میشه  برای من اینجوری نبوده و کک مک بود

ااا عزیزم انشالله ک درست میشه برای من اینجوری نبوده و کک مک بود

اها کیوسویچ انگار برای کک و مک بهتر جواب میده