2789
عنوان

مواد مخدر

2630 بازدید | 88 پست

دیشب از دستشوییمون بوی دود زننده که هم تیز بود هم ی خورده خوشبو بود اومد ک شوهرم گف از هواکش میاد بیرون ولی من نکرانم زبونم لال اون.کشیدع باشه

سوالم اینکه بوش چجوریه و اینکه اگ کشیده باشه داخل دستشویی دودم دارع یا بدون دودم هش ک فقط بوش بیادو دود نداشته باشه؟میشه؟

دسشوییاش طولانیه 

؟

چهره رفتار تغییر نداش؟

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ن بو میومد ولی من دودی ندیدم بنظرتون گل کشیده؟ گلم دود داره؟

من گل ونمیشناسم شیشه شوهرم مصرف داشت میدونم چطوریه

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
ن بو میومد ولی من دودی ندیدم بنظرتون گل کشیده؟ گلم دود داره؟

ببین عزیزم تو محیط دسشویی اگه بکشه حشیش و گل دودشون زیاده مث سیگار نیس قسنگ متوجه میشی مگه اینکه خیلی فن دسشوییتون قوی باشه بکشه بیرون دودو😁

من گل ونمیشناسم شیشه شوهرم مصرف داشت میدونم چطوریه

شوهرم رف دستشویی پنج دقیقه کشید اومد بیرون ی بویی با خودش اورد خیلی تیز بود ی خورده هم شبیه ادکلن بوپ منم بلند شدم پیگیر باشم رفتم دستشویی دید  دارم میرم  دستشویی زود ب من گف مواظب باش از هواکش دود میاد شاید سوخته ولی من نگرانم داره با اون حرف پنهون کاری میکنه

ببین عزیزم تو محیط دسشویی اگه بکشه حشیش و گل دودشون زیاده مث سیگار نیس قسنگ متوجه میشی مگه اینکه خیل ...

منظورتون از دود همون شبیه بخار یا مه هست دیگه؟یا منظورتون بوی دوده؟