2789
عنوان

مواد مخدر

| مشاهده متن کامل بحث + 2641 بازدید | 88 پست
من هم خونه مجردی بودم یه رفیق داشتیم میکشید هر روز اون هم توی دستشویی 

تو بیشتر دانشگاها مث نقل و نبات میکشن خیلی عادی شده بین جوونا دوستایه منم همینطور بودن نمیدونن چه آثار مخربی رو مغزشون میزاره احمقن دیگه

من دودی ندیدم با چشام فقط بوشو فهمیدم شوهرم پنج دقیقه طول کشید دستشوییش من خودمو زده بودم ب خواب چون ...

ببین اینجا خیلی مشکوکه اگه کاری نکرده بود عمرا بعد دعواباشما صحبت میکرد وکلا بیخیال بود 

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو تمام مواد مخدر فقی شیشه و هرویئن بو ندارن وگرنه همه بو دارن مخصوصا حشیش و گل، ولی همه دود دارن

هرویین چطور مصرف میکنن

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
من دودی ندیدم با چشام فقط بوشو فهمیدم شوهرم پنج دقیقه طول کشید دستشوییش من خودمو زده بودم ب خواب چون ...

هواکش دود میکنه؟؟؟این حرفش مشکوکه مگه میشه هواکش دود بکشه تو درستش اینه میکشه بیرون ببین غیر از اینا همیشه تو جیباشو بگرد تو جا سیگارشو هر جایی ک عقلت میرسه تو دسشویی اگه بکشه فندک میزنه یا ببین توتون سیگار نریخته جایی یا تک و توک تو دسشویی افتاده باشه 

زهرا جان تازه یادم افتاد شوهرم از بیرون که میومد لباساش ی بوی دود کمی میداد اون بوی دود هم خوشبو بود مثل عطر والبته بوی تلخی بود همیشه همین بو لباسای بیرون وکارش داشت

اینکه میگی بوش کل خونرو برداشت برو نزدیکش ببین بو میده  اخلاقش یه جوری نیس مثلا یه لحظه خوب یه لحظه بد یا اینکه پرخاش کنه در حدی ک بخاد کسیو بکشه چشماش قرمز میشه شهلایی میشه اینا از علاعمشه 

خیلی آسونه یه فندک یه زرورق که ماله سیگاره همین خیلی هم بی سر و صدا هست بو هم نداره ۵ دقیقه وقت لازم ...

زرورق منظورتون شبیه فویل هست