2777
2789
عنوان

حسابداری ‌

83 بازدید | 11 پست

سلام 

من امسال باید انتخاب رشته کنم ولی نمیدونم باید چیکار کنم . 

اولین معیارم‌ برا انتخاب رشته درآمده

میگن حسابداری درآمدش خوبه بازار کار هم داره ولی خیلی بهش علاقه ندارم 

کمکککک

خب علاقه نداری نرو

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کی گفته؟ درامد‌معمولی داره ی حقوقعادی اگر استخدام‌کنن

الان همه موقع اخرسال مالی یکیو میگیرن فقط دفتراشونو بنویسه  اگر درامد توپ‌میخوای توی حسابداری باید موسسه حسابرسی بزنی که اونم سنت رفته بالا تا برسی ب اون درامد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نرو 

علاقه مهمه 

تو هر شغلی

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
 علاقه خودم سمت رشته هاب ورزشی و هنریه ولی به هر کی گفتم به عنوان رشته خوب نیس

ببن هیچ رشته ای خوب نیست 

هیچی 

برو سراغ چیزی که دوستش داری و استعداد داری

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
من رشته های ورزشی و هنر و دوست دارم ولی خیلیا گفتن به عنوان رشته خوب نیس باید جدا ادامه بدی

تربیت بدنی بخون خیلی ام عالیه بعدم مدرک مربیگری بگیر تو هر شاخه اش ک دوس داشتی، داخل باشگاه فعالیت کن یا حتی میتونی پیج بزنی مربی انلاین بشی

هوی نر خواهر مادر....درخواست نده بی ناموس