2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این ازدواج؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 148 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا جایی که میدونم به دختره قول داده دیگه مشروب رو بزاره کنار.به نطرتون راحته؟

شوهرمنم ازاین قولا زیاد داره🤣ولی نمیتونم اون پسررو ندیده ونشناخته قضاوت کنم

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟
انگار یکی معتاده اومده خواستگاری میگه ترک میکنم اگه واقعا میتونس ترک کنه ترک میکرد بعد می اومد خواست ...

خدا کمکش کنه تصمیم درست بگیره من که هر چقدر میگم فایده نداره

ی دوقلو دارم به اسم آرین و آریا❤️
دقیقا.دختر خانم اقوام من هستن بهش میگم وقتی تو ۳۰ سالت شد اون ۴۱ سالشه خیلی تفاوت عقیده دارین و کلا ...

تفات سنی روقدیمیا میپسندیدن اما الان با اینشرایط جامعه واقعا سخته ...اشنایانمون دختره با همین تفاوت سنی ازدواج کرد الان دارن به هم خیانت میکنن ... چون دختره یک پسره شیک و جوان رو میخواد که بتونه درکش کنه نه صرفا یک ادم ثروتمندبا سن بالا

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊
نه ترکی تو کار نیست  اختلاف سنیشم زیاد  ادم قحط

اتفاقا دختره خیلی خوشگل و خانمه نمیدونم چرا خام شده فک کنم یکم سنش بالاتر بره ببشتر به خودش بیاد

خوب بوده که بوده

والا من داداشم الان دست هزار تا مذهبی رو از پشت الان میبنده ولی جوانی مجردی دختر باز مشروب میخورده خیلی کارها میکرده الان عروسی محتلطم نمیره

شوهر خودمم همین طور بوده ۷ ساله باهامه خدا رو شکر گوش شیطون کر ندیدم خیانت کنه

اون داداشم تو عمرش دوس دختر نداشته ولی انقدر زنش رو عذاب داده با سرد بودن کم محلی هاش که زنش افتاده تو پروسه طلاق

پسره خیلی دوستش داره اابته اینجور به نظر میاد و کلی قول و قرار داده بهش

عزیزم ترک کردن مشروبم مثل ترک مواد سخته  معلوم نیست بتونه ترک کنه نمیشه به قول و قسمش اعتماد کرد تازه شم حتی مصرف یبار و یکم از مشروب بازهم سلولای مغز رو ازبین میبره و درست نمیتونن فکر کنن و تصمیم بگیرن 

اینکه میگی نشون میده دوستت داره هم قابل اعتماد نیست چون  دختر باز بوده و تجربه دارشده  شاید اینجور تور کردنا براش عادت شده باشه 

بهرحال  اگه 3..4سال از این کارای بدش گذشته بود یه چیزی اما وقتی داره ادامه میده  اصلا اعتماد نکن 

ان شاء الله مورد عالی قسمتت بشه🌺

با احترام بشین تا ترک کنه مخصوصا این ادم یه دختر بی تجربه نمیتونه از پسش بربیاد 

من که زبونم مو دراورد که بهش گفتم ولی انگار کور و کر شده و خام قول و قرار های پسره.

البته پسره گفته مینویسم تعهد میدم امضا میکنم.من بهش میگم اخه تعهدی ک مبتونه راحت بزنه زیرش به چه درد میخوره

اگ با چندین نفر بود  راستش بخوای کاملا غیر عادی و میشه گفت تنوع طلب و خطرناک

ببین زیاد اطلاع ندارم فقط میدونم خیلی با دخترا بوده و تو اقوام همه میدونستن

اتفاقا دختره خیلی خوشگل و خانمه نمیدونم چرا خام شده فک کنم یکم سنش بالاتر بره ببشتر به خودش بیاد

بنده خدا..دوست  داشتن چشم ادمو میبنده..ولی خوب این دوست دشتن خیلی کارا رو هم میتونه بکنه 

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊