2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این ازدواج؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 148 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون قبلا همچین ازدواجی کردم، من مذهبی و کوچیک بودم یه پسری که مشروب خورده بود و بسیار دختر باز بود و ...

عزیزم انشاءالله قلبن همیشه اروم باشه و خوشبخت بشی🌹

میتونم بپرسم چند سالتون بود؟

بعد اینکه بعد از چند وقت دوباره شروع کرد؟

ی دوقلو دارم به اسم آرین و آریا❤️
شوهرمنم ازاین قولا زیاد داره🤣ولی نمیتونم اون پسررو ندیده ونشناخته قضاوت کنم

اخه بیشتر از ده ساله مشروب مبخوره و با دخترا بوده.حس میکنم خیلی سخته ترکش

تفات سنی روقدیمیا میپسندیدن اما الان با اینشرایط جامعه واقعا سخته ...اشنایانمون دختره با همین تفاوت ...

البته این پسره خوشگل و جوون میزنه بد نیست از نظر ظاهری.ولی بازم اختلاف سنی زیاده

اره دختره خیلی مقیده

دختره هم خوبه .ولی  باید با شرایط خودش بره.

چون جفتشون ب مشکل میخورن.

من با ی اقای مذهبی دوست بودم.البته فقط ادعاش بوداااا.روانیم کرد یک ماه.

اصلا عقایدمون یکی نبود

کسی که دوره مجردیش دختر باز بوده بعد ازدواج هم به احتمال زیاد خیانت میکنه 

خدا کنه دختره خام حرفای پسره نشه اونقدر بهش قول و قرار داده که...

من که زبونم مو دراورد که بهش گفتم ولی انگار کور و کر شده و خام قول و قرار های پسره. البته پسره گفته ...

بابا ول کنید این حرفا رو که تعهد میدم 

الان پسره جو گیره

دو ماه بعد عروسی میبینه دختره بی تجربه ست میبینه عه دوست دختراش که خیلی بیشتر بهش میرسیدن

بعدشم پسره عشق و حالشو کرده میخواد یه زنی بگیره بشینه تو خونه بچه هاشو نگه داره

🏃🏻‍♀️

اخه بیشتر از ده ساله مشروب مبخوره و با دخترا بوده.حس میکنم خیلی سخته ترکش

درکل بنظرم بدرد هم نمیخورن  طرف رفته همه دخترارو دستمالی کرده حیف نیست ی افتاب مهتاب ندیده رو بدزده  مگه دختره مغز بلانسبت خرخورده باشه بگه اره 

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟
خوب بوده که بوده والا من داداشم الان دست هزار تا مذهبی رو از پشت الان میبنده ولی جوانی مجردی دختر ب ...

عزیزم داداشت و شوهرت راحت تونستن ترک کنن؟

خب شما یه پسر نشون من بده  … ک با کسی نبوده باشه  اسمش نمیشه گذاشت دختر باز  یه ان ...

ببین ارتباط داشتن با دوستی فرق میکنه  یک 

دوما  اینکه عاشق یکی بوده بعد بهم  زدن  با دختر بازی فرق میکنه    دختر باز یعنی با دخترای زیادی طرح دوستی میریزه بااحساساتشون بازی میکنه و بعد ولشون میکنه    این بده شاید اسی هم یکی از همون دخترا بشه.. 

تازه شم  ایشون مذهبیه پس  شوهرشم باید مذهبی باشه  لااقل کاملا برعکسش نباشه.. دختر بازی و شرابخواری  نقطه مقابل مذهبی بودنه 

عزیزم ترک کردن مشروبم مثل ترک مواد سخته  معلوم نیست بتونه ترک کنه نمیشه به قول و قسمش اعتماد کر ...

عزیزم من که ازدواج کردم و دوتا بچه دارم😐😂

یکی از اقوام نزدیک هستن.خیلی با دختره خوبیم و مث دوتا دوستیم ولی نمیتونم منصرفش کنم کلا خام شده انگار

اتفاقا یکی تاپیک زده بود شوهرم دختر باز و مشروب می‌خورده قول داده ترک کنه اما بدتر شده که هیچ همیشه ...

کاش عشق و علاقه الانشون ماندگار باشه.خیلی نگرانشم.